sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Kysy isältä!Blogin teksteistä on toivottavasti välittynyt, että meidän tyttöjen elämä olisi ihan tylsää ja turvatonta ilman perheen miestä, isiä. Meillä ei olisi kotitekoista pullaa eikä terassia, emme tietäisi mitään frisbeegolfista emmekä odottelisi innokkaasti ulko-oven kolahdusta vartin yli neljä. Olisimme tuhansia suukkoja ja halauksia köyhempiä, mutta toisaalta kotiin ostetut herkut riittäisivät pidemmäksi aikaa, jos meillä ei olisi tuota miestä..  ;)

Miulla on aika ihana mies ja tytöillä ihana isä. Kun nyt olen kirjoittanut tätä blogia kohta viisi (!!!) vuotta ja osa teistä lukijoista on jo edellisen blogin ajalta, niin ehkä jokin perheemme partasuisessa rillipäässä tai hänen isyydessään on jäänyt kiinnostamaan? Tai ehkä haluatte kysyä jotain tytöistä ja meidän perheen elämästä hänen näkökulmastaan? Mies itse heitti ilmoille ajatuksen tällaisesta postauksesta, ilmeisesti hänellä on kaipuu bloggerin naputteluun, kun hänen oma frisbeegolf-bloginsa on Veenun syntymän jälkeen ollut pienoisella blogitauolla.

Nyt saa siis kysyä, kuulemma mitä vain!

5 kommenttia:

 1. Hmm.. Teidän perheen partasuinen rillipäähän voisi kertoa, mikä auttaa häntä lapsiperhessä jaksamaan ja mitä vinkkejä hän voisi antaa muille isähahmoille ja tuleville iseille. Voisi myös olla mukava kuulla, miten hän muistaa siua lapsiperheen arjessa, kuinka huomioi vaimoaan ja muistuttaa siitä, että olette äidin ja isän roolin lisäksi myös mies ja nainen, aviomies ja vaimo. Ja ehkäpä myöskin, kun nyt on kokemusta jo jonkin verran kahden lapsen isänä, miten hänen isyytensä on muuttunut toisen lapsen myötä ja millaisia ajatuksia hänellä oli yhden lapsen kanssa ja nyt kahden lapsen kanssa, esim. onko Veenun hoito nyt helpompaa kuin Ellun aikaan, mikä kikka toimi Ellun kanssa mut ei Veenun/toimi Veenun kanssa jne. Ja ylipäänsä, millainen isä hän haluaa lapsilleen olla.

  VastaaPoista
 2. Miuta kiinnostaisi kuulla, että onko jokin asia isyydessä erityisesti yllättänyt.

  Terkkuja!

  Eeva

  VastaaPoista
 3. Nyt pääset vielä helpolla isukki, mutta ootappa vain kun neidit varttuvat murrosikään ja kulmilla alkaa pyörimään koko kylän kollit (ja niitähän tulee noin kauniille ja komealle vanhemmalle ei voi syntyä kuin sulottaria). Kuinka aiot pitää tyttäret kuosissa ja samaan aikaan emännän tyytyväisenä? Miten häädät kulmankundit pois? :)

  VastaaPoista
 4. Mikä on parasta Minnassa?
  Millaisena näät elämänne 5 vuoden päästä?
  Mitä tykkäät eniten touhuta lasten tai ehkäpä Ellun kanssa? Vauvan kanssa ei kai vielä voi niin touhuilla :)

  VastaaPoista
 5. Millainen suhde sinulla on anoppiin? ...terkkuja =)

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!