torstai 1. syyskuuta 2016

Onnellinen elokuu35 onnellista kuvaa elokuulta (ja yksi heinäkuulta, Sanna -nuken synttäreiltä nimittäin). Elotyttö syntyi, askarreltiin poneille kuin betonistakin, poimittiin puolukoita ja tehtiin omenahilloa, vietettiin hääpäivää ja Elotyttö kasvoi kolmen viikon ikään.

Elokuussa taitaa muidenkin mielestä olla jotain erityistä, melkein jokaisessa seuramaassani blogissa kun on näkynyt jonkinlainen elokuunhaikailupostaus! Johtuuko se viimeisestä kesäkuukaudesta vai mistä?

Kuvat ovat Instagramista, josta miut löytää nimimerkillä @minnga

12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! <3
  En tiedä kyllä mistä johtuu tämä elokuun haikailu, se tuntui menneen niin huimaa vauhtiakin. Olisko se, että syksy tuntui tulleen tänä vuonna rytinällä, tai ehkä kesän loppuminen.. vaikea sanoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että en ollut ainoa, jonka mielestä elokuu vain hujahti ohi!

   Poista
 2. Ihania kuvia :)

  Vastasyntyneen kantamiseen saa hyviä vinkkejä täältä: https://www.ipanainen.fi/blogi/vastasyntyneen-kantaminen/ ja täältä löytyy hyvä video trikooliinan sidontaan: www.youtube.com/watch?v=3TqCmM2pDuA

  Minulla oli monesti trikooliina sidottuna valmiina ja sitten nostelin päivän mittaan vauvaa kyytiin ja pois tarpeen mukaan, nyt ei enää 6kk pysty trikooliinalla kantamaan, mutta ensimmäiset kuukaudet oli kullanarvoinen kun piti pysyä isosiskon tahdissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkkivinkeistä!

   Liinailut ovat jääneet meillä pariin kertaan kun tyttö alkoi viihtyä vaunuissa. Liinassa kantaminen on kyllä mukavaa, mutta liinan solmiminen yksin miusta tosi hankalaa. Pitää treenailla, ja onneksi on manduca!

   Poista
 3. Elokuun on kesän kuukausista kaunein. <3 Sitä kaiholla jäämme kaipaamaan.
  Jokos elotytön nimi on päätetty? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu Elotytöllä on nimi, ja sitähän me käytetään, joten Ellu on kailottanut nimen pitkin kyliä jo. :D

   Poista
 4. Itse en ole vielä ehtinyt muistopostausta elokuulle edes tehdä kun tuntuu että koko kuukausi oli niin kovin tasaista. Ja meni taas kerran ihan liian äkkiä. Ja tuntuu kovin haikealta, kun se oli samalla viimeinen kokonainen kuukausi kotiäitinä, kolmen viikon päästä töihin. On niin ristiriitaiset fiilikset, haluttaisi että aika pysähtyisi tai kulkisi edes puolet hitaammin. :D Ihania kuvia!

  Rosa
  http://www.rosajaneponen.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nauti viimeisistä kotiäitipäivistä, vannon, että elämää on niiden jälkeenkin!:)

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!