tiistai 4. lokakuuta 2016

3,5 -vuotias tyttöHän on hiukan yli metrin pitkä ja rakenteeltaan siro.

Hän pitää hiuksissaan pinneistä ja leteistä, mutta ei oikein ponnareista.
Hänen lempivärinsä on vaaleanpunainen, mutta kaikki muutkin värit kelpaavat.

Hänen lempiruokaansa ovat tortillat, kaikki kala, ranskalaiset, kaikki kasvikset ja friteerattu kana kiinalaisessa ravintolassa. Hän pitää yleensä kaikesta ruuasta, harvemmin kuuluu valituksia mistään.

Hän viihtyy kotona, mutta erinomaisesti myös muualla. Mökki ja isovanhempien kodit ovat myös hänen lempipaikkojaan.

Hän haluaisi matkustaa etelään. Hän on jo harjoitellut pakkaamista, luulisi sitten aikanaan sujuvan.

Hänen lempipuuhiaan ovat piirtäminen ja askartelu, leipominen, kiipeily, kukkien poimiminen, kirjojen lukeminen, pelaaminen, retkeily ja palapelit. Hänellä ei ole koskaan tylsää, leikki syntyy vaikka omilla etusormilla. Hän harrastaa tanhua, käy kahdesti viikossa päväkodissa ja joka toinen viikko kirkkomuskarissa.

Hänen lempilelujaan ovat My little ponyt, Sanna-nukke, Muumitalo hahmoineen ja kauppaleikkitavarat.

Hän osaa pukea kaikki vaatteet, mutta tarvitsee vielä yleensä apua vetoketjussa. Lisäksi hän osaa mm. laskea seitsemääntoista, syödä veitsellä ja haarukalla, kirjoittaa oman nimensä, piirtää ihmishahmoille sormetkin ja nimetä melkein kaikki kirjaimet. Hän potkuttelee pyörällään kovaa vauhtia ja osaa uida uimarenkaan kanssa.

Hän nukkuu iltakahdeksasta melkein kellon ympäri ja ottaa päivälläkin ainakin pienet torkut.

Luonteeltaan hän on hyväntuulinen, seurallinen, helposti innostuva ja tarkka. Uusia juttuja hän haluaa yleensä hetken miettiä sivussa, mutta menee pian rohkeasti kokeilemaan ja luottaa itseensä. Uhmaikää hän on vilautellut hyvin vähän, yleensä vain jos kamalasti väsyttää eikä hänen mielestään ole riittävästi aikaa leikkiä leikkejä loppuun.

Isona hänestä tulee lastenlääkäri. Aiemmin hän kaavaili opettajan tai tutkijan uraa, mutta ammatinvalintasuunnitelmat ovat muuttuneet. Hänellä on myös toimintasuunnitelma valmiina: "Jos jotain lasta pelottaa, minä sanon sille että hei, minä olen lääkäri "Ellu" niin sitten se ei enää pelkää kun se tietää, kuka minä olen." (Nykyiset lääkäritkin voisivat ottaa tästä mallia..)

Hän ei pidä ananaksesta. Yritin keksiä muita asioita, joista hän ei pidä, mutta en keksinyt. Elämä on varmaan aika ihanaa jos pitää kaikesta muusta paitsi ananaksesta.


Sellanen hän on, meidän rakas tytär ja isosisko Ellu, toissapäivänä tasan 3,5v.

10 kommenttia:

 1. Ihana Ellu! Varsin tyytyväisen kuuloinen, taitava tyttö. <3

  VastaaPoista
 2. Ihana Ellu! Varsin tyytyväisen kuuloinen, taitava tyttö. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meistäkin vaikuttaa, että hän on elämäänsä tyytyväinen, emmekä muuta toivokaan. :)

   Poista
 3. Ihana Ellu <3 Paljon onnea 3,5 vuotiaalle, näppärälle neidille! Ellu on kyllä valoittava tapaus! PS. Vastahan Ellu syntyi! Me ei sitten vissiin vanheta koskaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei vanheta ei. ;D

   Ellu ja vanhemmat kiittävät!

   Poista
 4. "Elämä on varmaan aika ihanaa jos pitää kaikesta muusta paitsi ananaksesta." Tää oli niin ihanasti sanottu että mulla tuli itku :')
  Ihana Ellu! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin keksimällä keksiä, mutta ei, mieleen tuli vain se kamala, "ihan liian makea", ananas. :D

   Poista
 5. Voi miten ihana tyttönen teillä onkaan!! Ja tuo edellisen postauksen reseptien kuvitus on kyllä huippu hyvä idea.
  Meillä Rasmus ja Nooa osallistuu jo tosi hyvin ruuanlaittoon. Esim makaronilaatikko onnistuu jo kokonaan ilman mua. On se vaan tärkeä taito oppia tekemään ruokaa. Muistuu vaan mieleen kun muutin aikoinaan ekaan omaan kämppään 15 vuotiaana ja mun kämppis (päälle 20v.) kysyi,että laitanko mä maitoa tänne kattilaan kun keitän munan ja pitääkö se muna rikkoa??!! Että jos omat lapset edes tuon tietäis, kun kotoa lähtee:)

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!