keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Veenu 3kkMeidän pieni Veenu tavoittelee edelleen maailman kilteimmän vauvan palkintoa. Ei niin, että vauvat nyt osaisivat olla kovin tuhmiakaan, mutta hän on todellakin oikea unelmavauva, joka nukkuu hyvin, hengaa menoissa mukana ja hermostuu vain yliväsyneenä tai hirmu nälkäisenä.

Veenu on 59 cm pitkä ja painaa vähän päälle 4,5 kiloa. Pikkuinen tyttö, joka kasvaa tasaisesti niillä kuuluisilla omilla käyrillään.Veenu menee nukkumaan iltakahdeksalta ja nukkuu aamulla kahdeksan tienoille. Hän herää syömään neljän maissa ja uudestaan puoli seitsemän aikoihin kun mie olen nousemassa ylös. Aamupäiväunille hän menee puoli kymmenen jälkeen ja nukkuu tunnin, puolitoista. Sen jälkeen päivään sisältyy kahdet tai kolmet hiukan vaihtelevan pituiset unet, yleensä kahdet noin 20 minuutin torkut ja yhdet vajaan tunnin unet. Aamupäiväunet Veenu nukkuu yleensä vaunuissa, mutta yhtä hyvin hän nukkuu sisälläkin. Tutti on unilla tärkeä, ilman sitä ei uni tule ja sen tipahtaminenkin usein huomataan.

Imetyksiä päivään mahtuu kahdeksasta kymmeneen, lisäksi kolme korvikeannosta. Pari päivää sitten Veenu vietti muutaman päivän pituista tiheän imun kautta ja asui rinnalla joko syöden tai raivoten. Nähtiinpä meidänkin tyttö vihaisena!

Hei me ollaan taas Hoplopissa!

Veenu on pysynyt koko ikänsä terveenä, vaikka ympärillä flunssat jylläävät. Kolmikuisneuvolassa saadut rokotteetkaan eivät kiusanneet.

Veenu on oppinut hienosti läiskimään leluja ja haromaan mielenkiintoisia tavaroita. Hän hymyilee paljon ja juttelee omalla kielellään, ja tervehtii hihkaisemalla iloisesti Höö. :D Päätä hän kannattelee ikätasoisesti, vatsallaan ollessaan hän kyllä yleensä joko huutaa loukkaantuneena tai makaa tyytyväisenä poski matossa. Pää kääntyilee kovasti puolelta toiselle.Veenu pitää Lamazen värikkäistä vauvaleluista, musiikista, kylpemisestä, Koira metsään menee -leikistä, ikkunoista ulos katselemisesta ja muiden lasten puuhien seuraamisesta. Hän ei pidä siitä, kun karstaa rapsutellaan päästä eikä vatsallaan olosta leikkimatolla, muuten hän tuntuu suhtautuvan kaikkeen tyynen rauhallisesti.Kuopuksena Veenu on päässyt jo nyt moniin paikkoihin: Tukholmaan, mummilalomalle ja jopa kahdesti Hoploppiin ja Ellun kavereiden synttäreille. Hän on uusissakin paikoissa varsin rauhallisesti ja esimerkiksi nukkuu siellä missä satutaan olemaan.

Kolmen kuukauden ikä tarkoittaa sitä, että neljäsosa vauvavuodesta on hujahtanut ohi. Apua! Tämä on ollut ihanaa aikaa ja kaikki on mennyt hyvin. Veenu on mahtava tyttö ja olemme kaikki hänestä niin kovin onnellisia.10 kommenttia:

 1. Ihanaa, että teillä on tyyytyväinen neiti <3 Toivotaan, että sama meno jatkuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän ei kyllä turhista hermostu, mutta osaa kyllä vaatia ruokansa ja unensa. ;)

   Poista
 2. Olipa hauska huomata monta yhtäläisyyttä meidän parikuisen kanssa. Hän on myös tosi rauhallinen ja tyytyväinen tapaus, joka ei pienistä hetkahda :) On tää vaan ihanaa aikaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan tää jokin toisten lasten juttu? Kaveripiirissäni muutkin kuopukset ovat olleet aika tällaisia, tilasin raskausaikana samanlaisen. :D

   Poista
 3. Varsin pieni hän vielä on ja voi kuinka köykänen. t. Syntyessään 4.400 kg. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu meillä tytöt on perineet isänsä luirun ruumiinrakenteen:D

   Poista
 4. Niin ihanaa luettavaa! Suloinen pikku-Veenu! Ihan pikkuruinen hän vielä onneksi on, vaikka aika tuntuukin hujahtavan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta niin kovin pieni ja toisaalta taas iso. Nyyh!

   Poista
 5. Veenu on hiukan Ellun näköinen mutta kuitenkin eri näköinen. Niin suloisia molemmat.

  Vakkari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On heissä kyllä paljon samaa, mutta olen ihan samaa mieltä, kovin ovat kuitenkin erinäköisiä!

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!