Sivut

keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Jokainen voi olla Joulupukki

Ellu rakastaa askartelua ja on aina tykännyt tehdä kortteja ja pieniä lahjoja. Nyt hän teki heijastimien lisäksi eräälle sukulaiselle isoista hamahelmistä sydämen, jonka voi ripustaa vaikka ikkunaan roikkumaan. 


Ellu uskoo Joulupukkiin ja tonttuihin, ja annamme hänen uskoakin. Kuitenkin hän on kuullut meidän puhuvan lahjoista ja ollut isänsä kanssa ostamassa miulle joululahjaa, ja miun kanssa sukulaisten lahjaostoksilla. Itse hän on tehnyt joululahjoja kummeille ja sukulaisille, eikä ainakaan vielä näe mitään ongelmaa siinä, että lahjoja antavat sekä ihmiset että Pukki. Ja se on ihan hyvä - jokainen voi olla oman elämänsä Joulupukki, kuten sosiaalisessa mediassa levinnyt kertomus osoittaa. 

Itse olin aika pettynyt kun sain kuulla, ettei Joulupukkia ole. Parina seuraavana jouluna uskoin kuitenkin ihan varmuuden vuoksi joulukuun ajan Joulupukkiin, koska epäilin, saisinko lahjoja, jos Pukki olisikin olemassa enkä uskoisikaan häneen. Moni kaverini teki kuulemma samalla tavoin, sen verran tiukassa Joulupukin tarina on. Ja vaikka siitä ollaankin montaa mieltä, sopiiko vanhemman jutella lapselleen punanuttuisesta ukosta, joka pyyteettömästi jakaa lahjoja kaikille maailman lapsille, niin mie tahdon ehdottomasti kertoa sitä tarinaa tytöilleni. Jokainen huomataan, jokainen voi ilahduttaa, jokainen voi välittää - olla niin kuin Joulupukki. 

Ihania viimeisiä joulunaluspäiviä!

2 kommenttia:

  1. Ihana Ellu.♥
    Mulla meni itsellä aikoinaan samoin, että uskoin Pukkiin ihan varuiksi, etten vain jäisi ilman lahjoja. :D

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!