tiistai 20. joulukuuta 2016

Joululahjoja ja joulumieltä


Tule vaan joulu, me ollaan valmiina!

Ollaan itseasiassa oltu jo useampi päivä, perjantaina teimme Ellun kanssa viimeiset lahjaostokset. Lahjat on pakattu ja sukulaisille vietävät taatelikakut leivottu ja piparit koristeltu, ensimmäiset lahjomukset on jo toimitettu perillekin ja tytöt ovat saaneet ensimmäiset lahjansa.

Aattona Ellun paketeista paljastuu kirjoja, barbiprinsessa ja -prinssi, pari My little pony-juttua, juomapullo, peli ja vaaleanpunaiset tossut - onneksi pukki osaa, kun tylsä äiti ostaa aina vain hopeanvärisiä tossuja. ;) Veenun lahjominen oli vaikeampaa kun hän on niin pieni ja omistaa siskonsa perintönä varsin paljon leluja: Veenulle löytyi kuitenkin aika ihanat kylpylelumuumit ja pukki taitaa muistaa Veenua myös ainakin kirjalla, eväsrasialla ja kylpyvaahdolla.


Joulumielikin alkaa löytyä aika kivasti, vaikka ostinkin perinnehyasinttini liian myöhään ja nyt mulkoilen sitä harmistuneena, koska se ei ehdi aueta jouluksi kunnolla. Tyttöjen kanssa polttelemme kynttilöitä ja hoilaamme joululauluja pitkin päivää. Tänä vuonna on myös ollut ihanasti aikaa käydä välillä keskustassakin katselemassa jouluvaloja ja esimerkiksi moikkaamassa Joulupukkia ja Pakkasukkoa.


Joulu on ihan kohta. Ja se on aika ihanaa!

7 kommenttia:

 1. Te ootte kyllä ajoissa! :) Täällä on lapsen lahjat kyllä hommattu, muutama muu puuttuu vielä. On kyllä onneksi mietittynä, vaatii vain sen kaupasta hakemisen ;) Täällä myös mietittiin lähteä katsomaan Pakkasukkoa, mutta kummasti se sitten unohtui.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oli kyllä aikamoinen tungos, lapsia ja eläkeläisiä. :D

   Kerrankin oltiin koko poppoo ajoissa. Yleensä mies ostaa lahjansa vasta joulunpyhiä edeltävänä päivänä. :D

   Poista
 2. No nyt voi sitten vain odotella ja nauttia joulun tunnelmasta! <3

  Meillä on lapselle lahjat valmiina, mutta tänään varmaan käydään illemmalla viimisiä joululahjoja ostamassa (mulle ja isännälle). Sitten saakin joulu tulla mun puolesta :)

  Kiva blogi sinulla, jäin lukijaksi.

  Ihanaa joulun aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi!
   Olen vihdoin saanut vähän kiinni tästä joulutunnelmoinnista, ihanaa!

   Poista
 3. Mukavaa, kun asuu itärajalla on mahdollisuus nähdä myös pakkasukko. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meistäkin se oli kivaa, mutta oli siellä joku tosikko kyltin kanssa toivottamassa Pakkasukkoa painumaan kotiinsa :D

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!