keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Joulunalustunnelmia


Joulukuu on hujahtanut jo melkein puoleenväliin. Uskomatonta, että jouluaatto on jo ensi viikolla!

En ole oikein osannut tunnelmoida joulunodotusta niin kuin olisin halunnut. Olisin halunnut heittäytyä huolettomaan jouluhömppään, kuunnella joululauluja, syödä torttuja ja kurkkia tonttuja. Olen ollut siihen kuitenkin liian väsynyt, ihan joka tavalla. Veena heräilee öisin ja se väsyttää, lisäksi Veenan omituisen lonkkaäänen tutkimukset huolettivat.  - onneksi tänään oli lääkäraika ja lonkan todettiin olevan täysin kunnossa. Lähisuvusta löytyy myös kaikenlaisia ongelmia, joita olen halunnut yrittää auttaa selvittelemään.

 

 On joulukuussa ollut kyllä hyviäkin juttuja. Veenu on ihana hymytyttö. Ellu odottaa joulua täpinöissään. Olemme nähneet sukulaisia ja lasten kummeja, ja sain edes pestyä uunin - yksi joulusiivousjuttu sentään hoidettu. ;) Tein muutaman kohdan listan jutuista, jotka haluaisin saada siistityksi ennen joulua, katsotaan, mahtavatko valmistua.

Tänään oli Ellun päiväkodin järjestämä pieni joulutapahtuma. Ehkä glögin ja pipareiden myötä miekin alkaisin jo hiukan rauhoittua odottamaan joulua. Ja kinkkua. Ja suklaavuorta.


Nuo Ellun pikkukuusen koristeet ostin hiukan yli vuosi sitten Viipurista. Silloin miulla ei ollut hajuakaan Veenusta, ja nyt hän tuntuu olleen kanssamme melkein aina. Elämä on ihmeellistä. 

6 kommenttia:

 1. Ihania koristeita oot löytänyt!
  Meillä meinaa myös olla jotenkin kiireistä tämä joulukuu. Poikien koulussa on keskusteluja, on kerhon esiintymisiä, lahjojakin pitäis vielä muutamat käydä ostamassa. Onneksi mies jää tämän viikon jälkeen parin viikon isyyslomalle, ehkä sitten itsekin malttaa rauhoittua.

  Tsemppiä sen siivous listan kanssa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen tehnyt jonkun jutun joka toinen päivä, nyt varmaan viikonloppuna saan loput tehtyä :)

   Poista
 2. Teillä on aina niin siistiä näissä kuvissa.

  VastaaPoista
 3. Minäkin ihastelen sitä, kuinka siistiä teillä näyttää olevan, vaikka talossa onkin kaksi pientä lasta. Samalla vilkuilen oman kodin kaaosta, etenkin olohuonetta jonka olen vallannut joulun askarteluhommille.

  Joulutunnelma on täälläkin hiukan hakusessa. Minäkin haluaisin jo rauhoittua ja nauttia, kuunnella joululauluja ja polttaa kynttilöitä, maata sohvalla Senni kainalossa.
  Nyt vain on niin moni asia vielä kesken, olen mm. väkerrellyt joululahjoja ja ollut apuna muutto- ja remppahommissa.

  Jospa sitä jouluna sitten ehtisimme rauhoittua ja nauttia. Eikä vain? :)

  Kiva kuulla, että Veenun lonkka on kunnossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan tilannetta sitten, kun Veenu alkaa liikkua ja tyhjentää kaikki kaapit. :D Välillä on kiireisempää ja sekaisempaa kotonakin, välillä taas vietetään siivousilta ja koti kestää siistinä niin kauan kuin kestää. Yleensä kovin lyhyesti.

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!