torstai 1. joulukuuta 2016

Kurkistus Ellun joulukalenteriinSiellä se taas roikkuu, kierrätyskankaista kyhäämäni joulukalenteri, jo kolmatta joulua. Sinne Tonttu käy joka yö tuomassa Ellulle pienen yllätyksen..  jos muistaa. Aiempina vuosina on aina kyllä muistanut.


Vielä joskus lupaan tehdä elämysjoulukalenterin. Tai täytän kalenterin taskut vaikka ihanalla Oranssia -blogin joulutarinalla. Annan Tontun roolissa läsnäoloa ja hellää joulumieltä enkä materiaa, mutta nyt annoin itselleni luvan nauttia kalenterin taskujen täyttämisestä tavaralla. Ensimmäiset yllätykset ostin jo helmikuussa, joten ajoissa on oltu!


Ellun joulukalenterista paljastuu kaikenlaista askartelutavaraa (esimerkiksi sormivärit ja uudet sakset), heijastin, hiukan vaatetta Sannalle, rusinoita, lakupötkö ja jopa pari ponia. Ja kuten viime vuonnakin, pari Mailegin tonttua. Ellusta on hauska leikkiä niillä ja ne palvelevat myös joulukoristeina.

Halvemmalla olisin päässyt kaupan kalenterilla, tai jakamalla vaikka legopaketin 24ään osaan, mutta noh, se ei olisi yhtä kivaa. ;)


Tigerista löytyy aina kaikkea hauskaa, mm. helmikorusetti, pehmotarroja ja omat passit tarroineen Ellulle ja Sanna-nukelle. Joulukuussa ei pitäisi ainakaan tulla tylsää, kun askarteluhommien lisäksi Muumitalo ja ponilaatikko saavat uusia asukkaita.

Tänään ensimmäisestä pussista löytyi tosiaan iloinen poikatonttu, josta Ellu kaupungilla käydessä jaksoi raportoida noin joka toiselle vastaantulijalle. Ja onhan se äidistäkin aika söötti.


Mitä teidän kalentereistanne löytyi tänään? 

4 kommenttia:

 1. Pikkasen on isot yllätykset teikäläisen tyttösen kalenterissa! =)
  Mä sain äitin tulitikkuaski kalenterista joulupostimerkin ja Omar makeisen.
  Cars kalenterista tuli kaksi värikynää. Juu, ostin itselleni koululaistarvike kalenterin hyvästä alesta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on aikuisille joulukalenteri, tosin sieltä tulee "vain" hierontaa jne :D Joku pieni tavarakalenteri voisi olla kiva aikuisellekin.

   Poista
 2. Tuo on kyllä niin kaunis joulukalenteri!

  Meiltä löytyy ostettuja kalentereita, ehkä ensi vuonna teen itse. Sen perinteisen suklaakalenterin lisäksi Senniltä löytyy partiolaisten kalenteri ja muumikalenteri, josta tulee pieniä muumikirjoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se Muumikirjakalenteri on kyllä ihana. Ensi vuodeksi ajattelin hankkia sellaisen tytöille toiseksi kalenteriksi.

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!