perjantai 13. tammikuuta 2017

Äitijumppa


Napsautan esikoiselle aamun lastenohjelmat ja asettelen kuopuksen läheisyyteen talon kiinnostavimmat lelut. Etsin kadonneita vatsalihaksiani jumppamatolla ja yritän tehdä liikkeet edes suurinpiirtein oikein, samalla kun vastaan esikoisen kysymystulvaan ja viskon uusia leluja vauvan nenän eteen.  "You're doing great", kannustaa Youtuben pirtsakka jumppaohjaaja samalla kun olen pysäyttänyt liikkeeni ja kurotan ojentamaan kuopukselta karannutta helistintä takaisin. "Äiti, puhuuko se nainen ruotsia vai englantia? " 

Pienempi kierii jumiin leikkimaton tukikaareen ja hänet pitää pelastaa. "Äiti, saanko minäkin tulla jumppaamaan?" Juu toki, käy tuohon viereen vaan. "Tällaista jumppaa en ennen ole tehnytkään! Katso äiti katso!" Pienempi kolauttaa itseään helistimellä päähän ja alkaa itkeä.

Että silleen. Pääsen raskauskiloista eroon varmaan Veenun rippijuhliin mennessä. Lihaskuntoni on samaa luokkaa kuin ameeballa. Jospa nyt lähinnä venyttelen tuossa jumppamatolla, My little ponyt päälläni kiipeillen ja vauvalle päristellen. Onneksi HeiaHeia-liikuntasovelluksessa voi leikkimisenkin merkitä liikunnaksi.


6 kommenttia:

 1. Mä oon aatellut olla sitten Minean häissä kunnossa:D Toivottavasti se ei ihan 16 veenä mee naimisiin, että on aikaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, timmissä kunnossa sitten kirkon etupenkissä. :D

   Poista
 2. Jaksaa, jaksaa! Varmaan kyllä vähän haastavaa leikki-ikäisen ja vauvan kanssa. Mutta taaperon kanssa kotijumppa käy oikein näppärästi. Olen tykästynyt n. 10 minuutin HIIT-treeneihin. Ne jaksaa ja ehtii tehdä kiireessäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie olen löytänyt nyt neljä kivaa ja hiukan eripituista jumppavideota joita nyt sitten teen. Kymmenminuuttisen pikajumpan onneksi ehtii tehdä niin, että vain viimeiset kolme minuuttia joku roikkuu kiinni toisessa jalassa. ;)

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!