tiistai 24. tammikuuta 2017

Toisten vanhaa, meille uutta


Ellun huone sai uuden pöydän Facebookin kirppiksen kautta. Hauska sattuma, että myyjä oli sama, joka muutama vuosi sitten näille kulmille muutettuaan osti miulta aika paljon kaikkea sisustustavaraa. Niin se tavara vaihtaa omistajaa.

Edellinen pöytä oli vähän pienempi, joten nyt muumit ja leikkiruuat mahtuvat pöytään paremmin. Pitäisikin ottaa Veenukin mukaan ruuanlaittoleikkeihin, ainakin hän osaisi tarmokkaasti tunkea kangasbanaania suuhunsa.


Ellun huoneen kaikki kalusteet seinällä olevia puuhyllyjä lukuunottamatta ovat kirppiksiltä ja Torista. Kunnon kierrätyshuone! Huonekalut ovat muuton ja Ellun kasvun myötä hiukan vaihtuneet, uusien tullessa vanhat on myyty pois niillä samoilla nettikirppiksillä.

Ja aina ei edes myydä, monesti vain annetaan. Olen antanut pois tauluja, mattoja, vaatteita ja astioita, samalla kun olen etsiskellyt kirppiksiltä ja ihan kaupoistakin nuken kerrossänkyä. Tuntui siis hyvältä karmalta, kun eräs nainen lahjoitti Annetaan-palstalla sellaisen pois ja ehdin nappaamaan sen. Sängyssä oli Hello Kittyn naamat korvineen päivineen, mutta sahan, hiomapaperin, maalin ja uusien petivaatteiden myötä siitä tuli oikein kiva.


On ihanaa, kun on vaikkapa Facebook-kirppiksiä ja ihmiset kierrättävät. Ja erityisen kivoja ovat kaikki Annetaan- ja Roskalavaryhmät: en kyllä enää viime aikoina kyllä ole tiennyt, kumpi on kivempaa, tavaran saaminen vai se, kun jokin itselle turha löytää uuden kodin.

Onko teillä sisustettu Facebookin, Torin ka Huuto.netin avulla?

8 kommenttia:

 1. Hyviä löytöjä :) Roskalavoilta harvoin onnistun mitään nappaamaan, aina joku on nopeempi :p no, joku kerta vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin varmaan saan yhden tavaran jokaista kolmeakymmentä jonotusta kohti, mutta aina välillä käy hyvä tuuri!

   Poista
 2. Facekirppareista en tykkää, kun siellä tehdään ohimyyntejä, mutta tori.fi on hyvä paikka kierrättää tavaraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tori on kyllä hyvän selkeä, siellä miekin myyn kaiken isomman. :)

   Poista
 3. Ihania löytöjä, hyvä sä!!!
  Meillähän on oikeastaan koko koti sisustettu torin löydöillä. siis sohvat, hyllyt, vitriini, verhoja, sängyt (no patjat uutena) mutta siis paljon. Niin ihanaa löytää joku tavara huomattavasti halvemmalla, kuin uutena. Mä tykkään torista tosi paljon,kun sielä liikkuu niin nopsaa tavarat.
  Meidän Mandi ihasteli kovasti tuota teidän nuken kerrossänkyä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säästäminen on kyllä näiden kirppisostojen parhaita puolia:)

   Poista
 4. Hyviä löytöjä!
  Meillä on kirppiksiltä löytynyt kaikenlaista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teilläpäin on kyllä mahtavan hyviä kirppiksiä!

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!