sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Uusi vuosi 2017


Vaihdoimme vuotta isäni luona, niin villisti juhlien kuin lapsiperhe vain voi: ammuimme pari rakettia, heiluttelimme tähtisädetikkuja, valoimme tinaa (matkoja ja kovin kehnoja enteitä) ja söimme mahat täyteen perunasalaattia, nakkeja ja sipsejä. Oli mukava ilta.

Vuosi 2016 oli meidän perheellemme päänsääntöisesti oikein hyvä. Veenu syntyi, reissailimme Suomessa ja Tukholmassa, vietimme paljon aikaa sukulaisten kanssa ja teimme pihahommia. Mie ehdin kokea työhaasteita ja -onnistumisia, suorittaa täydennyskoulutuksen, tehdä paljon kukkapenkkejä, tutustua konmariin ja synnyttää vauvan. Melkein viisi kuukautta ehdin olla kahden lapsen kotiäiti. 

Vuonna 2017 lupaan pitää itsestäni parempaa huolta, kaikin tavoin. Syön vitamiineja, luen kiinnostavia kirjoja, liikun enemmän, venyttelen, käyn hierojalla ja kampaajalla ja teen joskus ihan itsekseni kivoja pieniä asioita kokematta siitä valtavan suurta syyllisyyttä. Kokeilen uusia asioita. Olen iloinen. Tykkään itsestäni. Siinä on tavoitetta tälle vuodelle, jona Suomi täyttää sata ja mie kolmekymmentä. 

Ihanaa, mahdollisuuksien täyttämää uutta vuotta teille kaikille!

4 kommenttia:

 1. Upeaa tätä vuotta teidän perheelle! Lupaus vuodelle kuulostaa hyvältä, sopisi itsellekin! Mie olin liian myöhään tinojen kanssa, ne oli myyty loppuun ja en enää jaksanut lähteä useampaa kauppaa koluamaan, tänä vuonna sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan, kuinka lupauksen pitäminen onnistuu! Tässä on ollut jo nyt aikamoisia haasteita sen kanssa :D

   Poista
 2. Sulla on sama uuden vuoden lupaus kun mulla:) Saa nähdä miten toteutuu!
  Meille tinat ennusti rahaa ja lapset kysyikin heti tammikuun ekana päivänä, että missä se raha nyt sitten on?!Heh. Piti selitellä, että ne tinat on vaan ennustuksia:D

  Ihanaa alkanutta vuotta teidän perheelle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miun tai miehen tinoissa ei ollut mitään lupauksia rahoista, tosin kotihoidontuen kolkutellessa ovella se ei paljoa yllättänyt. :D Toivottavasti se ennustettu raha pian löytää teidät!

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!