torstai 9. helmikuuta 2017

Puolivuotias Veenu


Puoli vuotta sitten nuuskin pientä ryttynenäistä nyyttiä sairaalassa yrittäen kuvitella, millainen hän on ja millaiseksi elämämme hänen myötään muuttuukaan. Hereilläolohetkinään jo Veenuksi puhuttu vauva katseli miua epäilevästi ja selvästi mietti ihan samaa.

Ja tässä sitä nyt ollaan. Puoli vuotta ihan hujahti ohi, ja kaikki on mennyt oikein hyvin. Tietysti vähän väsyttää ja jumissa on niin kroppa kuin pää, mutta eipä tämä paljon paremmin olisi voinut mennä. Veenu on tyytyväinen ja iloinen tyttö, jota me muut rakastamme valtavasti ja hän sitten rakastaa takaisin.


Veenu on 66 cm pitkä ja painaa 6,3 kiloa. Hän kääntyy mahalleen ja selälleen, pyörii kellonviisarina ja nappaa jo hyvin esineitä käteensä, ainakin maissinaksuja. Hän istuu aivan pienellä tuella varsin napakasti ja syöttötuoli alkaa jo olla käytössä.

Veenu syö soseita reippaasti ja harjoittelee sormiruokailua, on osittaisimetyksellä ja nukkuu klo 20-n.7, heräten syömään kerran yöllä ja kerran vähän ennen heräämistä. Päiväunia hän nukkuu kolmet, yhdet pidemmät ja kahdet noin puolen tunnin unet.Hän rakastaa Ellua ja tämän temppuja, musiikkia ja muita lapsia, parsakaalia ja mangoa. Välillä hän hiukan vierastaa, mutta asiat ovat aika hyvin, jos vieraita ihmisiä saa katsella tutumpien sylistä käsin.
Viime aikoina Veenu on ollut vuoroin hiukan köhäinen tai räkäinen, mutta jaksanut silti olla äärettömän hyväntuulinen pikku räkäpallo. Miten joku jaksaakin olla aina noin iloinen pieni höhöttäjä? Siinä on äidinkin vaikea olla aamulla väsynyt kun vieressä jumppaa uudesta päivästä ihastuneena innokas tyttö, räät poskella. ;)

Meidän rakas pieni tyttö. Älä koskaan ikinä muutu. <3

12 kommenttia:

 1. Siis onpa aika taas mennyt nopeaan. Paljon onnea ihanalle ja suloiselle Veenulle.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kyllä menee aivan valtavaa vauhtia!

   Poista
 2. Onnea puolivuotiaalle! ❤️ Noiden pienten hymyt varsinkin heti aamutuimaan on kyllä jotain niin valloittavaa, että siinä unohtuu vähän huonompikin yö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ne hymyt ja se iloinen kujerrus, siinä heräilee vähän naatimpikin äiti!

   Poista
 3. Voi apua, kylläpäs se puoli vuotta tosiaan meni nopeaan, onnea kovasti pikku neidille<3
  Mä oon kyllä vähän kade noista teidän öistä. Minea syö sata kertaa yös, ja jos mä nousen nii 5 minuuttia ja neiti on myös herännyt. No eletään tää on vaan vaihe-mentorilla:D
  Mukavaa viikonloppua teille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti teidän yöt pian helpottavat!

   Olen kyllä uskomattoman poikki jo näistäkin öistä.. Olen surlea valvomaan :/

   Poista
 4. Ihan käsittämätöntä, että Veenu on jo puoli vuotta! Mutta ihan pieni hän onneksi silti vielä on. Suloinen pieni tyttönen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, aika menee ihan liian nopeasti!

   Onneksi hän tosiaan on vieläkin meidän ihan pieni vauva <3

   Poista
 5. Ihanat tytöt <3 Meillä myös nuorin rakastaa isosisarusten sirkusta. Äitikin saa tehdä rauhassa kotihommia kun pienin viihtyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tämä on ihan uskomaton bonus siinä, että lapsia on enemmän kuin yksi!

   Poista
 6. Onpa pieni tyttö, meidän 3-kuinen poika on nyt tuon 6,3 kiloa... :) onnea puolivuotiaan äidillekin virstanpylväästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora!

   Meillä tytöt ovat aina olleet keveitä, syntyessään kolmen kilon tietämillä ja puolivuotiaina sitten vasta yli kuusi kiloa. :D Ruumiinrakenne on suoraan isältään.

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!