tiistai 14. helmikuuta 2017

YstävistäIhanaa ystävänpäivää kaikille!

Ystävät ovat tärkeitä, ja kullanarvoisia. Itselläni ei ole koskaan ollut kovin montaa ystävää (tutkimuksen mukaan heitä voi näköjään ollakin vain viisi), vaikka puhun paljon, en avaudu monelle omista asioistani ja lisäksi kaipaan paljon aikaa yksin tai nykyään ihan oman perheen kanssa. Olen suora puheissani enkä kestä kaksinaamaisuutta tai turhaa draamaa siitä, miksi pilkku viestissä oli juuri siinä paikassa tai mitä tarkoitin kommentillani puoli vuotta sitten. Aika monen mukavan ihmisen kanssa tiet ovat vuosien varrella eronneet, olemme olleet liian erilaisia tai ihan erilaisessa elämäntilanteessa.

Mutta ne, ketkä pysyvät, vaikka miua ei usein näe ja tapaamisissa kuulumiseni koskevat lähinnä kasvavaa univelkaa ja reissusuunnitelmia muumimaailmaan. Toisten kanssa tapaamme viikottain ja viestit lentävät monta kertaa päivässä, toisten kanssa tapaamisia on muutama vuodessa, mutta silloin mennään heti asiaan ja kaikki on ihanan luontevaa. Ja kahta ihanan rakasta naista tapaan vain kerran vuodessa, mutta viestiketjuissa jaamme päivittäin paljon sellaista, mitä en ehkä koskaan saisi liveystävilleni sanottua. Ystävät. <3

Ja sitten nuo pikkuystävät. Olen kuulemma Ellun paras ystävä. Se on aika ihanaa. Toivottavasti se kestää, omakin äitini on kohta 30 vuotta ollut oma ystäväni. Ja Ellun ja Veenun kasvavaa sisaruutta ja ystävyyttä on ihana seurata, toivottavasti heillä on aina mutkattomat, lämpimät ja arvostavat välit.

Puspus, ystävät, kaverit, kylänmiehet ja blogitutut! Ihanaa päivää rakkaitanne muistaen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!