perjantai 21. huhtikuuta 2017

Lapsimessut 2017


Perjantaina perheemme vieraili ensimmäistä kertaa Lapsimessuilla. Odotimme kivaa yhteistä tekemistä, esityksiä ja paaaaljon kivoja lastenvaatteita ja tarjouksia. Kaikkea oli tarjolla, ja lisäksi paljon ihmisiä - mutta hyvin mahduttiin, rattaidenkin kanssa, ja mihinkään ei tarvinnut kauaa jonottaa. Ruuatkin saatiin ravintolassa eteen 20 minuutissa, pahimpaan ruuhka-aikaan. Ei paha!


Tai no, olisihan sitä halutessaan saanut jonottaakin, Gugguulle nimittäin! Gugguun uutuudet ja aiemmin ilmestyneet vaatteet (jälkimmäiset 20 prosentin alella) houkuttivat kuulemma heti ysiltä jonoon valtavasti kansaa, jota kolme turvamiestä vartioi. Ensin jonotettiin rekeille, sitten ehkä varastoon oikean koon perässä ja lopuksi kassalle. Yhdeltä joukkoon mahtui jo ilman jonottamista, Veenu nukkui ja mie tein pienet ostokset.


Lastenvaatteita tosiaan riitti! Suunnistin ensin PompDeLuxille, joka oli miun tavoin messuilla ensimmäistä kertaa. Sukkiksia sai kahdella eurolla, bodyja, paitoja ja neuletakkeja vitosella, takkeja viidellätoista eurolla. Pompin osastolla kävikin koko päivän kova kuhina.

Melli Ecodesignin ekat vaatteet tulivat meille keväällä ja olen pitänyt niiden laadusta ja pehmeydestä kovasti. Mellilä oli alennuslaareissa vaatteita 15-25 euroa ja normaalihintaiset tuotteet -25 prosenttia.

Metsolalla ei ollut alennuksia normaalihintaisista tuotteista, mutta alennusrekkejä oli pari ja alennushintaisia kankaita.

Verson puodille sai jonottaa aamupäivällä tovin, mutta siellä olikin paljon ihania mekkoja ja tunikoita alessa. Ostin Ellulle kaksi hintaan 20e ja 25e.

For Minies and Mommies
Mainio
Me&I : isot pöydälliset vaatteita kympin kappale
Värikäs Paapii - löytökorissa oli paljon vaatetta kympillä
Papulla päivittäin vaihtuva tarjous (ja olikohan joku alekin?)

Name Itiltä en ottanut kuvaa, mutta heillä kaikesta sai -30 prosenttia alennusta. Ostin Ellulle haalarin (ja itselleni pipon) ;)

Lilla Company : paljon ihanaa sisustustavaraa ja ruokailualustoja messuhinnoin
Tactic oli yksi monista lelujen ja pelien esittelijöistä

Emma's and Mama's
Fazer Musiikki


Vaatteiden lisäksi täällähän on kaikkea, ruuasta vaippoihin, leluihin, kirjoihin, sisustukseen... Melkein alkoi tulla ähky, onneksi joka kojulla ei tarvitse pysähtyä vaan voi valkkailla itseään kiinnostavimmat.


Tekemistähän täällä riittää! Piirrospaikkoja, jumpparatoja ja askartelumahdollisuuksia riittää. Ellu on tehnyt pinssin, piparin, vappuhatun ja jumppaillut, rakennellut ja nähnyt lavalla niin Mimmit kuin Muumitkin. Ei varmaan tarvitse kertoa, että hänellä on ollut mahtavan hauskaa? 

Olemme tutustuneet suunnitelmiemme mukaisesti myös kotimaan matkakohteisiin, mutta niistä lisää toisessa postauksessa! 

Oletko menossa messuille viikonloppuna? Ota mukaan pientä evästä, meillä on pähkinöitä ja tytöille smoothiet, ja juotavaa. Messuilla on aika lämmin ja välillä on hyvä tankata niin mieli pysyy virkeänä. Maksa pysäköinti heti kun tulet, varo muiden lapsia ja pistä omaasi nimilappu, niitä jaetaan sisäänkäynneillä. Ja ota messuilu hauskana kokemuksena enemmän kuin vakavamielisenä tarjoustuotteista taisteluna, niin päivä on varmasti kiva! 

Ps. Ja kurkkaa Outletexpo. Siellä on hyvässä tarjouksessa niin Finlaysonia, meikkejä kuin kirjojakin. 

Ps2. Osta Hammaskeijun todella hyviä, Riihimäellä valmistettuja xylitol-pastilleja messuhintaan! Näitä meillä syö koko perhe.

Ps3. Me olemme messuilla vielä huomenna aamupäivällä. Saa tulla moikkaamaan! 

Yhteistyössä Messukeskus miun lipun muodossa 

8 kommenttia:

 1. "varo muiden lapsia" :D
  Hyviä tipsejä messuilijoille. Itse pääsen vasta ensi vuonna toivottavasti piipahtaa. Olisi suht epäilyttävää jos mies kävelisi yksin kyseisillä messuilla :D

  https://faijahommia.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan aiheellinen varoitus, ei sovi jyrätä ostoskasseillaan tai rattaillaan kuin korkeintaan omia perheenjäseniä. :D

   Yksinäisiä miehiä kyllä näki välillä! Ehkä puolisot olivat jumissa jossain lastenvaatekaupan jonossa? ;)

   Poista
 2. Ai vitsi mikä kateus iski näistä kuvista, ens vuonna mä NIIIIIN oon tuola myös!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Lapsimessut on kyllä kerran äitiydessä koettava!

   Poista
 3. Ohhoh, enpä ole tajunnutkaan miten valtava tapahtuma Lapsimessut ovat! Nuo merkkivaatteiden alet olisi olleet varmasti kiinnostavia - kuten monen muunkin mielestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatteiden lisäksi olisi tarjouksessa ollut paljon kauniita kankaita vaikka miltä merkiltä, mutta mie olen ajanpuutteessa luovuttanut ompelun kanssa...

   Ja kyllä, nykyään aivan valtava tapahtuma!

   Poista
 4. On ollut kyllä kivan oloiset messut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne olivat, kannattaa pistäytyä joku vuosi jos välimatka ei ole ihan mahdoton. :)

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!