lauantai 22. huhtikuuta 2017

Lisää tunnelmia: Lapsimessut 2017


Hilluimme Lapsimessuilla puolitoista päivää majoittuen välillä hotellissa. Illalla viimeiseksi ja aamulla ensimmäiseksi oli messut mielessä, koska huoneemme ikkunan alla oli Messukeskuksen valtava katto. Majoituimme siis Holiday Inn Messukeskuksessa, mukava hotelli, pehmeät lakanat ja maittava aamiainen.


Heti yhdeksältä olimme taas messuilla. Edellisenä päivänä näytteilleasettajat olivat odottaneet ehkä jonkinlaisella kauhulla lauantaita ja sen ruuhkaa. Heti yhdeksältä tilaa oli hyvin (muualla paitsi Gugguulla), puoli yhdeltätoista alkoi olla aika ahdasta erityisesti rattaiden kanssa. Silloin me pakkasimme auton ja lähdimme kohti kotia. Perjantai oli lasten kanssa paljon mukavampi päivä, jonottamista oli vähemmän ja liikkuminen sutjakampaa, mutta ei lauantaikaan ihan mahdoton ollut.

(Ihana) LittleMaya, söpösiä pipoja Riihimäeltä ja erittäin ystävällinen palvelu)
Tevella (tuo Timanttiponit on ihana peli!)
Eilen hehkuttamani Hammaskeiju, pastillimaistiaisia ja hyviä xylitol-pastilleja messuhintaan. Pastillit tehdään pienyrityksessä Riihimäellä: ja täälläkin palvelu oli todella ystävällistä! Riihimäkeläiset ovat ilmeisen mukavia
Ihania astioita Baby Stylellä


Kiertelimme joitakin myyntipisteitä ja kävimme Ellun toivomissa leikkipisteissä uudestaan. Mie kävin myös Outlet Expossa ostamassa meikkipussiini päivitystä sillä aikaa kun mies ja Ellu katsoivat Miinan ja Manun esitystä (anoppi paljasti tänään miehen olleen lapsena valtaisa Miina&Mani -fani: ilmankos kaksikko painui niin kiireellä esiintymislavaa kohti! ;) )

Muumimuseon esittelypisteessä: tänne kyllä mennään kesällä!


Hyvillä mielin lähdimme kotiin. Saimme paljon kesälomareissuideoita, teimme kivoja ostoksia, oli paljon yhteistä puuhailtavaa ja mukavia ohjelmanumeroita. Lasten kanssa messuilla oli todella mukavaa ja onnistunutta, ainakin näin kahden vanhemman voimin. Ellu huokaili jo ulko-ovella, että tulemmehan ensi vuonnakin kaikki yhdessä messuille. Ja emmeköhän me tule: esitykset olivat hyviä, lapsille oli paljon tehtävää ja nähtävää ja näytteilleasettajia oli runsaasti. Kaikki oli hyvin järjestetty ja opastettu, ja kiireestä huolimatta näytteilleasettajat olivat yleensä hyvin ystävällisiä ja auttavaisia, joten tuotteisiin oli helppo tutustua. Jonottamiselta ei ihan aina välttynyt, joten jos ostoksia aikoo tehdä, kannattaa lasten kanssa messuilevan ottaa mukaan toinen aikuinen porukan hajauttamiseksi, runsaasti maissinaksuja tai ilmapallo. Tai ne kaikki. Silloin pärjää ja on kivaa.Lapsimessut vielä huomenna Helsingin Messukeskuksessa, kipin kapin sinne siis!

Yhteistyössä Messukeskus miun saaman lipun muodossa 

4 kommenttia:

 1. Ehkä näin teidät tänään super nopealta vilaukselta. Oli kyllä todella kivat messut! Ens vuonna ehkä mekin koko perheen voimin, sillä Lilianille olis kaikkee kivaa myös siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäääh! Olisit huutanut perään! Toivottavasti emme kinastelleet jossain nurkassa tai muuta mieltäylentävää :D

   Ensi vuodessa voi olla ihan uudenlaista haastetta, kun nämä pienemmät eivät ehkä viihdy tyytyväisinä rattaissa koko aikaa... uups.

   Poista
 2. Hammaskeiju kiittää mukavaa asiakasta, kiitos myös meidän riihimäkeläisten puolesta vaikka puolet osastomme henkilökunnastamme on nykyisin tamperelaisia :). Pastillit toki tehdään Riihimäellä riihimäkeläisten voimin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tamperelaisissakaan ei ole mitään vikaa :D Mukavaa, että olitte messuilla, nyt on meidänkin perheellä pastilleja melkein seuraaviin messuihin asti!

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!