torstai 13. huhtikuuta 2017

Täältä tullaan, Lapsimessut! (Voita lippu!)


Joka vuosi Ellun yksivuotispäivän jälkeen olen huokaillut, että olisipa kiva lähteä Messukeskuksen Lapsimessuille - ne ovat muiden blogeissa ja Instagram -kuvissa näyttäneet niin kivoille! Kai ne nyt edes kerran lapsiperhe-elämässä pitäisi kokea! Aina on sitten kuitenkin tullut jotain, kuten saituus tai töitä, mutta tänä vuonna meidänkin perhe lähtee messuilemaan: sain messuille bloggaajapassin (huimaa! Ensimmäinen etuuteni bloggaajana:D)

Messuillahan on luvassa vaikka ketä näytteilleasettajia  Gugguusta PompdeLuxiin ja Papusta Pitsidiivaan. Itseäni kiinnostavat eniten edellämainittujen lisäksi For Minies and Mommies, Little Maya, Hammaskeiju, Metsola, Valkama, Melli Ecodesign ja öö about kaikki. Perheemme naisilta puuttuu erityisesti kevät- ja kesäpäähineitä, joten niitä lähdemme katselemaan. Ja kaikkea askartelu/leikkitavaraa tottakai myös!

Vietämme kesäloman Suomessa frisbeegolfaten ja pieniä reissuja tehden, joten mielenkiintoisia näytteilleasettajia kesälomasuunnittelun puolesta ovat esimerkiksi lelumuseo Hevosenkenkä, Muumimuseo ja Särkänniemi, Silja Line (no Tukholma on melkein kuin Suomea), Tykkimäki ja Muumimaailma (vaikka sanoinkin Ellulle, että emme mene kolmatta kesää peräjälkeen Muumimaailmaan, koska vaihtelu). Esittelypisteillä Ellunkin saa hyvin mukaan loman suunnitteluun.

Eniten odotamme messuilta kuitenkin esityksiä ja lapsille suunnattua tekemistä, jota monella esittelypisteellä onkin luvassa. Koska mies pääsee lähtemään mukaan, ehtii hän jonottaa maksamaan sillä aikaa kun kierrän tyttöjen kanssa kojuja ja esityksiä.. Ei kun, köh. Ehdimme siis koko perhe tehdä yhdessä ja pareittain kaikkea mukavaa. ;)


Lapsimessujen lisäksi Messukeskuksessa on samaan aikaan Model Expo (kiinnostaa varmasti miestä ja Ellua),  Outlet Expo ja Kädentaito -messut, sekä lauantaista sunnuntaihin Eläinystäväni -messut. Me missaamme jälkimmäisen, koska messuilemme perjantaina, koska silloin paikalla lienee vähiten ruuhkaa. Mutta 

ARVONTA SUORITETTU, ARPAONNI SUOSI MILLA K:TA JA SUVI P:TA, ONNEA!

Lipun arvo on 16 euroa ja se oikeuttaa yhden henkilön sisäänpääsyyn messuille yhtenä päivänä. Arvon kaksi lippua sunnuntaina 16.4 klo 18 ja otan sitten yhteyttä voittajiin - jätä siis kommenttiin toimiva sähköpostiosoite niin saan sinuun yhteyden! :) Olet arvonnassa mukana ihan vain kommentoimalla jotakin tähän postaukseen, ainakin sen sähköpostiosoitteesi. Kiva jos olet klikannut itsesi blogini lukijaksi tai seuraat miua instassa, mutta mikään pakko ei ole!

Lykkyä arvontaan!

Yhteistyössä Messukeskus saatujen lippujen muodossa 

11 kommenttia:

 1. Hei mahtavaa, että siutkin on huomioitu bloggaajana! :) Ehdottomasti olen mukana lipun arvonnassa. Miun yhteystiedotha siul on iha henk.koht.. Saa kans rimpauttaa ;)

  VastaaPoista
 2. Mukana! 😊 Kahdesti oon lapsimessuilla käynyt ja toki oon menossa tänäkin vuonna. Harmi, ettei olla menossa samana päivänä, olisi ollut kiva nähdä. Me mennään kaverin kanssa lauantaina. Ja tässäpä sposti: milla.m.kinnunen@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea, arpaonni suosi siua! Olen lähettänyt lipun sähköpostiisi. :)

   Poista
 3. Heips! Itsekin olen muutamana edellisenä vuonna haaveillut messuille pääsystä, no jospa tänä vuonna ��
  -Hanna-
  tanskanen.h@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mukana arvonnassa =) Messut on mullakin kuuluneet kevätohjelmistoon jo neljä vuotta vaikka asutaankin kaukana, niin nämä on kyllä aina olleet pitkän matkan väärti ja samalla saa mukavan reissun pääkaupunkiin =)

  jennihasalo@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mukaan arvontaan, tänä vuonna pääsen ensimmäistä kertaa messuille ja ilmainen lippu olisi kiva juttu! :)
  marianposti ät wippies.com

  VastaaPoista
 6. Osallistutaanpa pitkästä aikaa arvontaan. :)
  minttu579@gmail.com
  Mukavaa pääsiäistä! <3

  VastaaPoista
 7. Arvonnassa mukana :)
  Olen ollut jo jonkun aikaa blogin lukija kun sulla on niin hyvän mielen juttuja, mutta kommentointi on jäänyt koska lapsiperhearki...
  Osoite on Ainouotila82 Gmail piste comissa

  VastaaPoista
 8. Mukana myös, esikoisen laskettu aika on syyskuussa joten messut kiinnostavat kovasti! stparvia@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea, arpaonni suosi siua! Lippu on lähetetty sähköpostisi. Ihanaa odotusta! :)

   Poista
 9. Mukana. hepa86@jippii.fi

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!