torstai 4. toukokuuta 2017

Äitienpäivälahjavinkki (suoraan lentävältä tiikeriltä)


Ah äitienpäivää ja vauvaikäistä. Halusin, että Veenukin voi osallistua mummin ja mammojen lahjoihin, vaikka se tietääkin syötyä paperia, lattialle viskottuja tarvikkeita ja lopputuloksena kolmea hentoista viivaa paperissa.

Onneksi on Tiger, tai siis virallisesti Flying Tiger Copenhagen.


Täällä meillä ei ole Tigeria, ehkä lompakkoni onneksi, mutta säännöllisesti on päästävä kotimaanreissuilla Tigeriin ostamaan askartelutarvikkeita ja mausteita. Äitienpäivää varten ostin värittämiseen ihastuneelle Ellulle väritettävät kortit ja tyttöjen yhteiseksi lahjaksi avaimenperät.


Ellu piirsi prinssejä ja prinsessoita, Veenu viivoja. Tosi hienoja molemmat. :) Laitoimme jokaiseen avaimenperään toiselle puolelle Ellun ja toiselle Veenun piirroksen, ja Ellu sitten väritteli kortit. Lisäksi kukkia tai suklaata ja tadaa!


Viime vuonna Ellu väritti kassit ja teimme kukkakortit, sitä edellisenä painoimme kortit perunalla ja Ellu piirsi jääkaappimagneetit, joiden viivat olivat vielä aika samankaltaiset kuin tänä vuonna Veenun piirroksissa. Niin se aika kuluu.

9 kommenttia:

 1. Hahaa, hyvä Tiger :D Mulla kans aina kotimaanmatkoilla Tiger vakiopaikka ;) Heti huomenna sinne taas menossa :D Voiskin itekin ostaa tuommoiset, aika kivat kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiger on mahtava, tosin en nyt kyllä tiedä, onko sen puuttuminen täältä hyvä vai huono juttu. Rahaa ehkä säästyy nyt...?

   Poista
 2. Mukavaa, kun jaksat aina askarrella lasten kanssa. Kyllä itse tehty on aina itsetehty. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se, ja Ellusta on kiva antaa jotain itsetekemää. :)

   Poista
 3. Tuolta Tigeristä löytyy kyllä kaikenlaista kivaa :)
  Meillä lähti kanssa näitä sydämiä mukaan, mutta vielä ei olla saatu tehtyä.
  Tarkoitus olisi piirtää toiselle puolelle ja toiselle puolelle kuva lapsesta.

  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva idea tuokin! Miekin mietin sitä, mutta kerta miulla on näppärästi kaksi lasta ja sydämessä kaksi puolta, niin.. ;)

   Poista
 4. Loistava idea! Minä haluan Bonskulta tuollaisen avaimenperän äitienpäivälahjaksi! Oma ekaluokalta asti mukana roikkunut avaimenperä meni nimittäin hajoamaan, eikä toista tarpeeksi hienoa ole löytynyt tilalle.

  Ja Tiger, niin petollisen edullinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se oli hyvin kestänyt avaimenperä!

   Ja sanopas muuta. Kun korin täyttää parin euron kivoilla pikkusotoksilla, niin loppusumma ei sitten ehkä olekaan enää niin kiva :D

   Poista
 5. awwww miten ihana idea!!!
  Mä oon taas ihan viime tingassa yrittämässä keksiä mitä mummoille tekis...Huoh, ikuinen ongelma!!

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!