sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Oi äitienpäivä

Olipa ihana äitienpäivä. Mies ja tytöt olivat panostaneet ja sain niin lahjoja, kortteja, kivaa tekemistä kuin herkkuruokaakin. Happy mom!


Aamulla leikin nukkuvaa kun miut tultiin herättämään laulun ja lahjojen kera. Hiukan oli haikea olo kun mietin, että tässä sitä nyt ollaan, viettämässä äitienpäivää innostuneiden pikkulasten kanssa: ei tämä kovin montaa vuotta kestä!

Sain hiukan vinkkaamani meikkilaukun ja vieläpä tyttömäistä kynsilakkaa ja hajuvettä. Ihmettelinkin viikolla, miksi perhe palasi kauppareissulta oudolta haisten, mutta syytin sitten meidän uutta käsisaippuaa. :D

Aamupalan jälkeen kävimne pyöräilemässä, Veenukin oli istuimessa ekaa kertaa ja mukavaa oli. Söimme pienet eväät ja heitimme leipiä.


Käväisimme myös satamassa leikkipuistossa ja syömässä ne perinteiset äitienpäivävedyt. Olipa taas hyvää pitkän talven jälkeen!


Iltapäivällä pelattiin, rakennettiin legoja, kaivettiin kukkapenkkiä auringonpaisteessa ja syötiin lohta kookoskermassa, ommommom. Ja ehkä maailman isoimmat ja suklaisimmat jäätelöannokset.

Että tätä äitiä on kyllä tänään hemmoteltu! Tilasin tällaisen kohtelun joka sunnuntaiksi, mutta ei kuulemma tipu. ;)


Ensimmäinen äitienpäivä kahden lapsen äitinä oli siis ihana ja oikein onnistunut. Kahden tytön äitinä oleminenkin on kyllä ollut oikein ihanaa: puuhaa kyllä riittää päivän jokaiseen hetkeen, mutta koskaan ei kyllä ole tylsää. Ja haleja ja pusuja en ole koskaan saanut niin paljon kuin nykyään. Miulla on ihanat tyttäret ja ihana perhe, on onni ja kunnia saada olla äiti juuri tässä poppoossa.

Toivottavasti teillä oli mukava äitienpäivä!

6 kommenttia:

 1. Ihana äitienpäivä ollut sullakin. Mä yritin myös ehdotella, että voisko vaikka joka kuukauden ekana vloppuna olla äitin sunnuntai, mutta mun ehdotus sai täys tyrmäyksen, yllätyys!!
  siis mitkä ihmeen vedyt?!?! Nevör hööd :D No hyviltä ne ainakin näyttää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, yksi sunnuntai kuussa lisää tätä! Kelpaisi!

   Poista
 2. Teidänkin äitienpäivä kuulostaa oikein ihanalle <3 Tää on kyllä ihanaa, kun pääsee nauttimaan auringosta yhä enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät on kyllä ihana vuodenaika, ainakin kun on tähän asti päästy!

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!