keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Kesä kääntyi lopulleen


Miehen kesäloma loppui maanantaina ja kieltämättä oli taas vähän tippa linssissä. Koko vuosi sitä aina odotetaan kesälomaa ja yhteistä aikaa, ja sitten ne viikot ovat ohi ihan hujauksessa! Hiukan kauhuissani odottelen niitä aikoja, kun olemme taas molemmat työelämässä ja yritämme setviä perheellemme edes hiukan yhteistä lomaa..

Kesälomaan mahtui mummilareissu, Muumimaailma, Tykkimäki, Porvoo, kylpylää, frisbeegolfia ja onkikilpailuja, ja myös pari päivää, joihin lähdettiin ilman mitään suunnitelmia. Paljon kivaa tekemistä siis. Mökille emme päässeet, koska ilmat, mutta maalle kylläkin useaan otteeseen kun olemme remppailleet vapaa-aikapaikkaamme Jokelan tilaa. Sen parissa vierähtikin moni kesälomapäivä: ensi kesänä siellä puuhailu ja remppailu on toivottavasti erilaista, kun siellä pääsee yöpymään.


Meillä muilla loma jatkuu vielä pari viikkoa, ennen kuin Ellun kerho alkaa ja pikkuhiljaa kaikki muutkin puuhat ja harrastukset. Sitä ennen puuhailemme kesäjuttuja ja kohta pitäisi varmaan alkaa valmistella Veenun yksivuotispäiviäkin, joista Ellun mukaan tulee "ennennäkemättömät". Hän on suunnitellut juhliin perheelle ennennäkemättömät juhla-asut (sisältävät mm. viitat) ja isin pitää kuulemma rakentaa lava, jolla jokainen meistä esittää oman esityksensä.. Mie kuulemma laulun ja Ellu esittää ennennäkemättömän tanssin. Taidamme kuitenkin kehitellä vähän toisenlaiset juhlat... ;)

No, vielä on kesää jäljellä! Kai. Ainakin ilmat tuntuvat vihdoin muuttuneen ainakin täällä kesäisemmiksi.

Lomaillaanko teillä vielä? 

2 kommenttia:

  1. Meillä on vielä muutama päivä lomaa jäljellä. Nopeesti kyllä mennyt, vaikka paljon kaikkea ehdittykin tehdä :)
    Ootan kans kerhojen ja muiden jatkumista, niin pääsee ns. oikee arki alkamaan :)

    VastaaPoista
  2. Ootte kyllä kerenneet vaikka mitä! Lomat on kyllä ihan parasta, kun saa tehdä asioita koko perheen kesken <3 Meillä ois vielä pari viikkoa yhteistä lomaa :)

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!