maanantai 3. heinäkuuta 2017

Kesäloman ensimmäinen viikko

Kesäloma ja sen miljoonat mahdollisuudet! 


Meillä on aina paljon suunnitelmia lomille, sitten toteutamme niistä osan ja jotain extraa, ja osa jää odottelemaan tulevaisuutta. Juuri nyt meidän pitäisi olla odottelemassa junaa Tampereelle ja viettää päivä Koiramäessä, mutta olemmekin autossa matkalla kohti Muumimaailmaa. Koska Tampereella sataa ja Naantalissa ei. Ja koska Ellu vaihtoi riemusta kiljuen koiramäkeläiset Muumilaakson väkeen. 


Ennen tätä Koiramäesämuumeihin -reissua olemme ehtineet frisbeegolfaamaan, markkinoille, Lappeenrannan hiekkalinnaan, Imatran kylpylään ja Porvooseen. Yhden päivän kuurasimme maalaistaloamme ja kotonakin on ehditty maalailla muutamia pihamööpeleitä ja leipoa pakkaseen asti. On se ihme, mitä kaikkea ehtii kun kaksi aikuista on kotona yhtäaikaa!


Porvoon Muumipuisto oli muuten näin kesälläkin tosi kiva, puuhaa riitti vaikkei puisto kooltaan valtavan suuri olekaan. Viimeksi olimme puistossa tammikuussa jolloin Veenu vain torkkui rattaissa, nyt hän oli innoissaan keinumassa ja yritti kiivetä liukumäkiin. 

Olen myös ennättänyt hankkia ihan uuden kokemuksen kolmekymppisessä elämässäni: kävin yksin Ikeassa! Aina mukana on ollut joku toinenkin aikuinen, yleensä myös lapsi. Urheasti myös autoilin Hämeen mummilasta Espoon Ikeaan, vaikka vihaankin pääkaupunkiseudun valtavilla teillä ajamista. Mutta mitäpä sitä ei tekisi paistinpannujen ja uusien peittojen takia. 

Kuvan laastari ei liity (tähän) tapaukseen

Mutta nyt sitten muumeja moikkaamaan. Luvassa hyvää jumppaa Veenun kantelun muodossa. Toivottavasti Naantalissa nyt todella olisi Tamperetta kuivempaa!

Toivottavasti teillä on meneillään kiva kesä!

1 kommentti:

  1. Ollaanpas sitä oltu ahkeria!! Mutta tuo on niin totta, että sitä saa uskomattoman paljon aikaiseksi kun on se toinenkin aikuinen kotosalla.
    Voi että miten suloinen tuo teidän Veenu on<3<3
    Toivottavasti saatte viettää ihanan päivän muumien seurassa. Me vietellään täälä sadepäivää, mutta vaihteeksi tämäkin kyllä menee:)

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!