keskiviikko 16. elokuuta 2017

1v+30v -bileet


Vietimme Veenun 1v-kaverisynttäreiden yhteydessä myös miun kolmikymppisiä. Ikäkriisissä olisi toisaalta tehnyt mieli ohittaa koko merkkipäivä juhlimatta, mutta kaveripiirissäni on ollut (kiva!) tapa juhlia kolmikymppiset, niin taivuin sitten. Mie olen juhannuslapsi ja siinä kohtaa kesää me ja kaikki muut olimme vähän liian kiireisiä juhlimaan, joten sain Veenun synttäreihin asti aikaa totutella uuteen ikääni ennen pyöreiden juhlimista.

Ja meillä oli ihanat juhlat! Pääsimme ulos ja paikalle saapui bilettämään niin miun ja Veenun aikuisia ystäviä kuin ihania pikkuihmisiä, joiden kasvua mie olen saanut seurata vastasyntyneestä tai ainakin taaperosta asti, ja jotka ovat tavanneet Veenun ensimmäistä kertaa parin viikon ikäisenä nyyttinä. Kun melkein puolet porukasta oli lapsia, olivat juhlat iloiset ja rennot, juuri sellaiset, mitä tässä toivottiinkin.


 Olimme järjestäneet pihalle lapsille pientä ohjelmaa: frisbeegolfkori ja jalkapallomaali oli nostettu esiin, samoin katuliidut ja teimme jättisaippuakuplaliuoksen. Lisäksi olivat tietysti keinut, leikkimökki ja hiekkalaatikko, ja suihkulähde, josta pienet vieraat innostuivat kantamaan kukille ja leikkimökin pesuun melkein kaiken veden. Harvemmin juhlat päättyvät siihen, että vieraat kuuraavat ikkunatkin puhtaaksi, mutta en valita!

Jorasimme lastenlauluja ja Antti Tuiskua, vaihdoimme kuulumisia, pistimme leit kaulaan ja kaivoimme kiviä pienimpien suusta. Normimeininki.

Tarjoilut pidettiin suht simppeleinä ja helposti ulkona syötävinä. Kakkuna oli hedelmäkakku , tiikerikakkua ja pilttipurkkeihin tehtyä mangojuustokakkua ja brownieta mansikoilla ja kermalla. Lisäksi oli tonnikalapiirakkaa, juustosarvia, mummin tekemiä erilaisia pipareita ja vaahtokarkkeja, maissinaksuja jne naposteltavia.


Veenu oli tyytyväisenä menossa mukana ja konttaili menemään isompien perässä. Hedelmäkakku maistui ja saippuakuplat olivat ihania. Ensi vuonna Veenukin sitten kipittää joukon jatkona ja tappelee keinuvuorosta!


Meillä oli ihana iltapäivä yhdessä kivojen ihmisten kanssa, joten voinemme nyt olla ihan hyvillä mielin yksvee ja kolkytvee. Aion säästää kukkaseppeleeni: ehkä ryppyjä ja muhkuroita murehtiessani voin laittaa sen kaulaan, puhallella hiukan saippuakuplia ja kuunnella Antti Tuiskua, ja ajatella, että kyllä se kolmekymmentä on ihan hyvä luku kuitenkin.

Kiitos vieraille, olitte ihania!

6 kommenttia:

 1. Onnea teille molemmille, niin ihanan kuuloiset ja näköiset juhlat!! Ja mikä ihana idis nuo pilttipurkit ja niiden sisällöt, nams!
  Tuollaiset rennot juhlat on kyllä vaan ne parhaat. Mä niin inhoan sellaisia jäykkiä ja liian virallisia partyja!

  Hei ja kolmekymppisenä on ihan jees olla:)

  VastaaPoista
 2. Ihanat juhlat teillä ollu! :)

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea sinulle ja Veenulle!

  Ihanan kuuloiset juhlat ollu teillä!

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea sinulle ja Veenulle!

  Ihanan kuuloiset juhlat ollu teillä!

  VastaaPoista
 5. Ihanan kuuloiset juhlat teillä. :)
  Onnea molemmille.♥

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!