tiistai 29. elokuuta 2017

Uusi makuuhuone


Terkut meidän uudesta makuuhuoneesta!

Lauantaina meidän perheessä oli jännä päivä. Ellun sänky kannettiin meidän vanhempien entiseen makkariin Veenun seuraksi ja me muutimme miehen kanssa Ellun huoneeseen, joka on neliöiltään rutkasti edellistä pienempi ja vieläpä muodoltaan aika pitkä ja kapea. Etukäteen ihmeteltiin mittanauhan kanssa, että mahtuisiko se 160 senttinen sänky todella huoneeseen, ja mahtuihan se. Täällä sitä nyt ollaan, ja huone on miusta aivan ihana!


Ruljanssissa sänky meni kyllä uusiksi. Ennen meillä oli Ikean metallirunkoinen sänky, mutta sen korkeat päädyt olisivat plokanneet sekä ikkunan että kulun sänkyyn, joten myin sen pois. Tilalle ostin Facebookin kirpputorin kautta kirsikkapuiden sängynrungon, jonka maalasimme miehen kanssa kalkkimaalilla harmaaksi. Suosittelen kyllä sydämeni pohjasta erityisesti Jeanne D'Arcin Livingin kalkkimaalia, nopeasti ja hajuttomasti valmista jälkeä. Ja sänky on kyllä nyt meille ihan perfect!


Yöpöytien sijaa toimittavat tällä hetkellä puulaatikot. Ehkä jossain kohtaa tilalle tulevat jotkin kapeat yöpöydät, tai toiselle puolelle yöpöytä ja toiselle jokin ihana vanha pikkukaappi seinälle. Toisaalta pidän kyllä kovasti näistä laatikoistakin, eikä ainakaan tule säilöttyä yöpöydän laatikoissa kaikkea turhaa roinaa.


Tapettia emme vaihtaneet, se on siis sama vaaleanpunainen pitsitapetti kuin Ellun kun aikaan. Saas nähdä, tapetoimmeko jossain kohtaa, jos joku uskomattoman upea tapetti tulee vastaan, mutta ehkä odottelemme siiheksi, että lähivuosina selviää, miten järjestämme perheemme asumiskuviot tyttöjen kasvaessa. Tämäkin on kyllä todella kaunis tapetti.


Emme halunneet emmekä tarvinneet huoneeseen kovin paljon huonekaluja, sängyn lisäksi meillä on vain nuo puulaatikot, yöpöydän lamput, jakkara ja pari Ellulle jo laitettua seinähyllyä. Noita hyllyjä tulee vielä järjesteltyä ja varmasti seinillekin tulee vielä jossain kohtaa se vanha kaappi tai jokin valokuva, mutta tykätään kyllä huoneesta näinkin todella paljon. Vähemmän on enemmän ja näin selkeä ja ilmava huone tuntuu ihan luksukselta.


Ensimmäisenä iltana nukkumaankäydessä miua vähän itketti, mutta mies ja lapset kävivät nukkumaan coolisti. Ensimmäisenä aamuna Veenu nukkui melkein seitsemään, ja se on hänen henkilökohtainen ennätyksensä varmaan puoleen vuoteen. Nyt ollaan taas palattu ennen kuutta heräämisiin, mutta yöt ovat sujuneet erittäin hyvin ja tytöt ovat muutenkin tykänneet uudesta huoneestaan. Eli loppu hyvin, kaikki hyvin, vaikka hiukan haikeaa onkin, että miun vauvat nukkuvat nyt keskenään ja ovat olevinaan niin isoja tyttöjä..

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää tosiaan! Ja varmasti aluksi haikeeta. Meillä on makuuhuoneessa sänkyä sängyn vieressä, ei ihan hirveesti oo kävelytilaa välissä :D Piti oikein mittanauhan kanssa sommitella, että saatiin mahtumaan meidän 180cm sänky, taaperon sänky, pinnis, ja vaatekaappi :D

  VastaaPoista
 2. hahhaa, i feel you. Minea siirrettiin omaan kämppään,(josta toki haen neidin vielä yöllä meidän väliin,mutta eniveis) ja mä täälä salaa itkeskelin!! Miten ihmeen nopeaa nuo pienet oikein kasvaa???
  Ihanan näköinen huone tuli teille<3 Mä oon miettinyt meillä ihan samaa ratkaisua sitten kun Minea on vähän isompi. Jotenkin oon aina muutenkin ihmetellyt sitä, että aikuisten makkarissa on hirmuisesti neliöitä, eihän sielä tehdä muuta kuin nukuta??

  VastaaPoista
 3. Suloista, että siskokset nukkuvat yhdessä! Ja kauniilta näyttää teidän vanhempienkin makuuhuone. Minusta on kiva ajatus, että makuuhuoneessa on vain sänky. Huone pysyy rauhallisena niin, eikä mikään muistuta vaikkapa pyykeistä tai muista tekemättömistä hommista (kuten meillä).

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!