tiistai 26. syyskuuta 2017

Kuva kertoo tuhat sanaa


Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa:

Ostin uuden kaulakorun (Pauliina Rundgrenin Metsänväkeä - sarjasta) käydessäni viikonloppuna ystävän kanssa äitien reissulla Porvoossa. Oli ihanaa! Aurinko paistoi, kiersimme kauppoja, söimme uskomattoman herkullista ruokaa ja juttelimme rauhassa. Luksusta.

Veenulla on yhtäaikaa meneillään sekä hampaitten tekoa (tässäkin hän mussuttaa miun paitaa..) ja eroahdistusta. Viimeisen viikon hän on roikkunut lahkeessani, jos olen sattunut vilahtamaankaan näköpiirissä. Nämä kaudet ovat kyllä aika raskaita, toivottavasti tämä menee pian ohi!

Paidallakin on merkitys, huomatkaa kaula-aukko. Ei enää tarvetta imetykseen taipuville vaatteille : imetys loppui viime viikolla hyvissä, mutta äidille hiukan haikeissa tunnelmissa. Tässäkö se nyt oli? Pärjääkö Veenu? Eikö enää ikinä ketään imetettävää?

Silläkin on merkitys, ettei Ellu ollut kuvassa. Hän oli jälleen piirtämässä meitä noin kaksikymmentä paperiarkkia lähemmäs vararikkoa. Kovin tuottelias pikkutaiteilija, edelleen: jotkin asiat eivät sentään muutu!

3 kommenttia:

 1. Voi ihanat te<3
  Mä niin tiedän tuon haikeuden, kun imetys on ohi. Melkein sitä miettii, että pysyykö toinen hengissä ilman tissiä. Mutta ah, se tunne kun saa laittaa ihan normi paidan päälle, aikas mahtavaa!!

  VastaaPoista
 2. Oi, imetyksen lopetus on kyllä haikeeta! Vaikka on siinäkin just nuo hyvät puolet :)
  Äitien reissu kuulostaa hyvältä! Tsempit eroahdistuksen kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat te.♥
  Se imetyksen lopetus on aina haikeeta, vaikka onkin pitkän ajan jälkeen kiva pukeutua mihin haluaa. :)

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!