perjantai 8. syyskuuta 2017

Tyttöjen yhteinen huone


Siellä ne nyt sitten ovat, yhteisessä huoneessa. Kaksi viikkoa on jo menty näin ja hyvin on mennyt, ei mitään ongelmia. Ongelmien pelossa emme kamalasti tehneet hankintoja tyttöjen uuteen huoneeseen vaan se kasattiin Ellun huoneen tavaroista, olohuoneen matosta ja muusta meiltä jo löytyvästä. Ainoastaan Ellun sängyn yläpuolelle tuli (meille)  uusi kaappi. 

Emme alkaneet tähän hätään vaihtaa tapettiakaan, ja vaikka hopea-musta puukuvio ei olisi ollutkaan ykkösvalintani lastenhuoneen tapetiksi, toimii se tyttöjen huoneessa ihan kivasti. Ja tytöistä huone on viihtyisä, Ellun mielestä ihana ja kaunis, ja sehän riittää. 

Kovin pitkään huone ei kyllä näytä ihan tältä, tytöille on tulossa Niemen kerrossänky ja Ellun osa on jo autokatoksessa odottamassa maalikerrosta. Huoneeseen tulee siis vähän enemmän tilaa, kun Ellun nyt normikokoinen sänky vaihtuu hiukan pienempään malliin. Myös muutama tauluprojekti on suunnitteilla Ellun kanssa, ja Veenunkin kädenjälkeä olisi kiva saada esille.  

On ne jo olevinaan niin isoja tyttöjä, nukkuvat itsekseen. Nyyh. 

8 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää! Ja pikkuhiljaa on hyvä laittaa yhteistä huonetta valmiiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odottelen kovasti, että Veenultakin saataisiin jotain taidetta seinille jne. :) (mielellään toki kehystettynä, ei suoraan tapettiin :D)

   Poista
 2. Suloinen huone ja kuinka ihanaa on siskosten nukkua yhdessä. Hauskaa kun kaikki lähti rullaamaan.

  Vakkari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie tosiaan ajattelin tän aina jotenkin toisin päin, että oma huone olisi lapsesta se kivempi juttu, mutta taisin ainakin toistaiseksi olla väärässä. Onneksi!

   Poista
 3. No voi vitsi miten kivan näköinen huone! Ja ihan parasta, että tytöt sielä viihtyy ja nukkuu hyvin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä mennyt paljon paremmin kuin ikinä uskalsimme miehen kanssa toivoa!

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!