sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Pulsan asema ja tonttulyhty


Isänpäivänä ajelimme pienelle visiitille (ihanalle) Pulsan asemalle. Pulsasta saa niin herkullista kakkua, majoituspalveluita kuin suloista sisustustavaraakin, joten käväisemme nauttimassa kauniista ja rauhallisesta tunnelmasta paristi vuodessa. Extrabonuksena voi bongata aseman ohi viilettävän junan, lapsista oli huimaa, kun lattiatkin tärisivät VR:n kolistessa ohi.


Ostimme muutaman uuden pallon joulukuusen ja kaksi pientä Mailegin tonttua. Olen nyt muutaman vuoden ostellut niitä pari tonttua vuodessa, tänäkin vuonna tytöt saavat uudet tontut joulukalenteristaan. Ne ovat suloisia sisustuksessa, mutta Ellusta todella kivoja myös joulunajan leikkeihin.


Pulsalaiset minitontut pääsivät jo valolyhtyyn tuomaan hiukan joulumieltä. Ehkä lähempänä joulua siirrän ne koristeeksi pöytäkuuseen tai johonkin kranssiin. Kai jouluhömpötyksen voi jo aloittaa - kahden viikon päästä on jo joulukuun kolmas päivä ja joulukuu on ihan liian lyhyt?

1 kommentti:

  1. Todellakin voi aloittaa, ja pitääkin :p Meillä on kans ollut jo kesästä asti puheissa, että mennään käymään Pulsan asemalla, mutta se on vaan jäänyt. Jospa vielä tänä vuonna kuitenkin :)

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!