maanantai 13. marraskuuta 2017

Stockmannin jouluosastolla

Olin lauantaina Helsingin reissulla, ihan itsekseni. Tai siis luulin lähteväni itsekseni ja pakkasin kassiin niin kirjan kuin kuulokkeetkin bussimatkaa varten, mutta yllättäen löysinkin bussista ystäväni, jonka kanssa pääsimme yhdessä kiertelemään Helsinkiä, erityisesti yhteistä lemppariamme, Stockmannin jouluosastoa!


Miulta jäi viime vuonna Stokkan joulu näkemättä, joten en tiedä, oliko kyseessä viime- vai tämän vuoden muutos, mutta osasto oli ainakin nyt totuttua pienempi. Isojen koristeltujen kuusten sijaan koristeita oli ripusteltu myös kransseihin ja esimerkiksi isoihin lyhtyihin, ja osaston ideat olivat todella kivoja! Kannattaa siis käydä kurkkaamassa, vaikkei tarvitsisikaan yhtään lisää joulupalloja, voi saada vinkkejä vanhojen uusiokäyttöön.


Miusta on ihana ihastella erilaisia koristeita, ja Stockmannilta se onnistuu kyllä hyvin. Kaikkia mahdollisia värejä, muotoja ja materiaaleja... Vaikka itse pidän jouluna harmaasta, mustasta, valkoisesta,  hopeasta ja tonttulakillisesta punaista, niin leluja ja ballerinoja esittävät koristeet ovat miusta ihania. Ja kitch-henkiset joulupukit ja pakkasukot!


Ideoin jo vaikka minkälaisia asetelmia erityisesti noista joulupukeista, mutta päädyin sitten ostamaan vain pienen peurapatsaan vanhan kaveriksi ja tuossa alla olevassa kuvassa olevan It's the most wonderful... -lasilaatan kynttiläpurkkia koristamaan. Kaikkea ihanaa olisi kyllä ollut tarjolla juuri meidänkin joulukodin väreissä.


Jos on asiaa Helsingin keskustaan, niin kannattaa ehdottomasti käydä tunnelmoimassa. Myös Stockmannin jouluikkunat ovat esillä, ja joulukoristeiden lisäksi myynnissä oli vaikka mitä ihania jouluherkkuja.

Ah, todellakin, It's the most wonderful time of the year - kai tässä pikkuhiljaa jo saa innostua joulusta?

1 kommentti:

  1. Ai vitsi miten kivan näköisiä juttuja!!tulisin ihan höperöksi tuolla:D

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!