sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Yksi viikonloppu


Olipa uskomaton viikonloppu, meillä ei ollut mitään sovittua ohjelmaa, kenelläkään. Näin on ollut viimeksi varmaan kesällä, aina vähintään toinen aikuinen on ollut puoli päivää muualla tai meillä on ollut vieraita.

Kävimme ex tempore kaupungilla moikkaamassa joulupukkia, ravintolassa syömässä ja katsomassa muumishown. Ja sunnuntaina kävin Ellun kanssa kaverilla leikkimässä. Lisäksi ulkoiltiin, tehtiin lumiukko ja jouluaskarteluja, leivottiin leipää ja siivosin kodinhoitohuoneen perusteellisesti. Tehokkaita (ja ihania)) tällaiset viikonloput, jolloin 'ei tehdä mitään'.

Voihan vauvapulkka

Ellu odottaa joulua innoissaan, ja okei, niin me aikuisetkin. Tänään yritimme kuitenkin vähän asennoitua tulevaan itsenäisyyspäivään ja satavuotiaan Suomen juhlimiseen, ja askartelimme Ellun kanssa lippunauhoja. Jotain muitakin koristeita pitäisi keksiä, ja tarjoilut sun muut. Yleensä emme ole suuremmin juhlineet itsenäisyyspäivää, mutta tänä vuonna se tuntuu kansalaisvelvollisuudelta. En kyllä ymmärrä, miten Suomi täyttää jo sata, vastahan se täytti 80 ja kirjoitimme koulussa sen kunniaksi aineet otsikolla Historiallinen tapahtuma kotikylässäni, ja söimme täytekakkua. Toivottavasti tämä itsenäisyyspäivä jäisi edes hiukan Ellun mieleen, onhan se hienoa, että meillä on satavuotias oma maa.

Lumiukkomme ei valitettavasti näe itsenäisyyspäivää, se suli pois iltapäivän aikana. Saisi jo tulla kunnon talvikelit!

Toivottavasti teillä oli mukava ja rentouttava viikonloppu!

2 kommenttia:

  1. Miekin muistan 80v juhlinnat meiän kyläkoulussa<3 justhan se oli.. Vieläköhän meiän isompi-E mahtuis vauvapulkkaan? :D Muuta pulkkaa ei vielä omisteta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiukan voi ehkä olla haalarin kanssa ahdasta, mutta kyllä Ellukin mahtuu, joten siitä vaan, jos pulkkakelit taas iskee :D

      Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!