maanantai 18. joulukuuta 2017

Joulukalenteri - kahdeksastoista luukku


Ellu on nyt parina päivänä miettinyt, että miksi aikuiset eivät saa joululahjoja, tai jos saavatkin, niin miksi niin vähän. Yritin selittää, että joulu on yleensä enemmän lasten juhla ja me aikuiset emme enää tarvitse niin paljoa, ja voimme mennä halutessamme kauppaan lahjomaan ihan itse itseämme. Epäilyksen siemen elää silti selvästi : miksi joulupukki ei lahjo aikuisia samaan malliin?

Lopuksi Ellu keksi, että syyn täytyy olla siinä, että en ole kirjoittanut pukille. Eihän pukki tietenkään tuo miulle lahjoja, kun en ole niitä kertonut!

Tänä vuonna listasin meillä kotona asuvalle partaveikolle lahjatoiveiksi uuden jumppakassin ja jumppamaton. Lahjatoiveeni olivat kuulemma turhan käytännöllisiä, joten toivoon myös rannekoruuni turvalukkoa. Jotenkin tuntuu, ettei Ellu katsele miun joululahjoja kovin kateellisena. :D

Mutta en kyllä tiedä, mitä olisin toivonut ihan oikealta joulupukilta noiden lisäksi. No ehkä lottovoittoa ja matkalahjakorttia, mutta muuten olin ehkä aika oikeassa loruillessani Ellulle, että aikuiset eivät tarvitse niin paljoa. Vai johtuuko tämäkin kolmenkympinkriisistä?

Mitä te olette toivoneet joululahjaksi? 

2 kommenttia:

 1. Minulla on pienet toiveet mitkä joulupukki voisi toteuttaa. Dvd.t. Itse ilkimys 3, Cars 3 ja Röllin joulu. Cd.t. Kaija Koon uusin levy ja Vesa-Matti Loirin uusin levy. :)
  Sit jos mennään mahottomuksiin niin matka Euro Disneylandiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai joulupukille mikään ole mahdotonta!

   Disneyland olisi kyllä hienoa kokea. Lapsena sitä aina ihasteltiin Disneyn videoiden alkumainoksissa

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!