sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Joulukalenteri - Kolmas luukku


Tästä luukusta ei valitettavasti paljastu omaa kotiminnaa avuksi jouluvalmisteluihin, vaan Ugly Christmas Sweater (suom. Ruma joulupaita). Viime vuonna vannoin hankkivani ainakin itselleni joulun viralliseksi asuksi hassunhirvittävän villapaidan ja perjantain kauppareissulta bongasin niitä vielä Lidlistä.

Mieskin innostui villapaitailusta: 'Näissähän on toisaalta sitä oikeaa joulutunnelmaa!' 80-luvulla syntyneinä kirjoneule ja villapaidat ovat kai meille paluu lapsuuden jouluihin, tosin nämä eivät ole karheita eivätkä kutita.


Miksi näitä sitten pidetään? Meillä siksi, että nämä ovat aika hauskan näköisiä eivätkä yhtään vakavia. Ja vaikka nautinkin joulun rauhasta ja kynttilöistä, niin rakastan myös tonttuhommia, pikkujouluja ja tällaisia Niin ruma, että se on hieno - juttuja.

Ja koska paita ei valitettavasti näy takin alta, olen hankkinut myös (mustavalkoiset) paksut joululegginssit! Joulu on siis saapunut korvien välin lisäksi myös vaatekaappiin.

Onko teillä jouluvaatteita?

Ps. Samalla, kun on sonnustautunut siippansa kanssa joulupaitoihin, voi rauhoittua hetkeksi tekemään päivittäin tehtävän Parisuhteen joulukalenterista, joka löytyy Facebookista. Aiempina vuosina olemme askarrelleet tällaisen itse, mutta jo viime vuonna sosiaalinen media hoiti homman meidän puolesta. Suosittelen, kalenterissa on hyvää pohdittavaa omaan suhteeseen ehkä kiireisen joulunaluksen keskellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!