sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Joulukalenteri - kymmenes luukkuJoulumuistamisten keksimisessä on aina omat haasteensa. Lisähaasteensa hommaan tuo nelivuotias askartelufani, joka haluaa aina osallistua erityisesti isovanhempien ja kummien lahjoihin - ja ymmärtäähän sen, kivoille ja tärkeille ihmisille on ihanaa antaa jotain itsetehtyä.

'Mitä haluaisit antaa E. - kummille?' 'E. pitää kaikesta kauniista. Ja kulkusista.' Okei. Ensin ideoimme älyttömän överiä joulukaulakorua kulkusineen (ehkä seuraava joulutrendi ovat ugly christmas necklacet?), mutta teimme sittenkin jättikokoisen sisustuskulkusauhan. Tosin ideoimme sille käyttötarkoituksia myös jättikaulakoruna, vyönä ja koiran talutushihnan jatkona. Todellisuudessa se sopii varmaan parhaiten ripustettavaksi jonnekin tai vaikka kukkaruukun ympärille kiepautettavaksi. Harmillisesti en älynnyt ottaa mittakaavakuvaa, mutta ehkä peruspaperipussi välittää kokoluokkaa.

Tämä oli näppärä tehdä lapsen kanssa, miun hommaksi jäi vain solmia rautalangan päät ja tehdä rusetti.


Kävimme eilen treffaamassa kummia ja kokemassa niin Haminan kuin Kotkankin joulutunnelmaa. Tiptap! Uskomatonta, että joulu on jo kahden viikon päästä - miten tämä joulukuu meneekin niin nopeasti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!