lauantai 9. joulukuuta 2017

Joulukalenteri - yhdeksäs luukku


Ellun syntymän jälkeen meidän perheemme joulukortit ovat hoituneet Ellun kuvalla ja/tai Ellun askartelemalla kortilla. Tänä vuonna halusin askarrella muutamalle ystävälleni kortin ihan itse, ja löysinkin siihen ihanaa kartonkia. Kauniita fontteja ja värejä, ja jokaiselle ystävälleni juuri sopivat tekstit. Kaveriksi laitoin vain hiukan teippiä tai selkeitä yksiväriä tai raidallisia kartonkeja.


Yhden kartonginpalan käytin pieneen tauluun. Kehys on ollut alunperin ruskea ja maalattu odottelemaan oikeaa käyttötarkoitusta : nyt se sitten koitti ja meille tuli symppis pieni joulutaulu.


Kuvien ihana tähti on löytö Kontista. Uusi lempikauppani todellakin. Suunnittelin sen ripustamista ikkunaan, mutta se on nyt jymähtänyt tuohon eteisen lipaston päälle, ja ehkä se viettääkin koko joulun siinä.

2 kommenttia:

  1. Kivoja kortteja :) Meillä on vieläkin tekemättä, kun en oo keksinyt, että millaisia.. Pientä paniikinpoikasta, oon kuitenkin joka vuosi niitä vääntänyt.. :D Ja juu, Kontti kyllä on! :p Meilläkin on Kontti-tähti kotona, ikkunalaudalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eläköön Kontti! Meillä Ellu osaa jo huokaista aina sen ovella, että 'Kontti, sitä ei koskaan tiedä, mitä täältä löytyy'. :D Harmillisesti olen löytänyt sieltä vuosien saatossa vain pari lastenvaatetta, muuten en oikein muualla asioisikaan. :D

      Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!