tiistai 19. joulukuuta 2017

Joulukalenteri - yhdeksästoista luukku


Jouluhörhön varma tunnusmerkki?
'Iiii ensimmäinen adventti, aika kaivaa JOULUMUKIT kaapista!!'

Sain jouluna 2006 tulevilta appivanhemmiltani joululahjaksi paketin pingviinimukeja, he kun olivat tietoisia, että pidän pingviineistä. (Miten voi muuten olla mahdollista, että siitä on noin kauan? Sehän oli ihan vasta!) Siitä eteenpäin meillä on juotu joulunaikana kahvit ja teet näistä hassun värikkäistä mukeista. 2012 löysin sattumalta kirppispalstalta toisen neljän mukin sarjan näitä pingviinejä ja olin onneni kukkuloilla. Näitä on siis neljällä erilaisella kuvalla ja pingviinit puuhailevat niissä värikkäitä joulujuttuja.


Mukit ovat aika isoja joten lapset eivät vielä voi käyttää niitä. Jouluhörhön vanhemman Jouluhörhön lapsen tunnistaakin sitten iloisesta kiljahduksesta joulukalenterilla:

'Iiiiiiii tonttu on tuonut meille omat JOULUMUKIT!!!!'


Kultakeramiikan pikkuiset glögimukit ovat juuri sopivankokoiset jouluilumukit tytöille.

Olisikohan ensi joulun villitys Ugly Christmas Sweaterin sijaan Ugly Christmas Mug, vaikka tontun muotoinen kolpakko, joka vilkkuu, välkkyy ja soittaa joululauluja, kun sinne kaataa kahvia? Idea on vapaasti käytettävissä, ryntäisin nimittäin ostamaan ihan heti.

2 kommenttia:

  1. Mulla on joulumukit käytössä ympäri vuoden. :) Paitsi muumeja, ne on koristeena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie tunnollisesti otan nämä esiin aina joulukuun alussa ja pakkaan pois uutena vuotena, vaikka mieluusti joisin näistä vähän pidempäänkin, ne ovat niin hyvän kokoisia. :D

      Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!