lauantai 27. tammikuuta 2018

Miniloma ImatrallaTerkut minilomalta!

Tartuin tarjoukseen ja buukkasin meille miniloman tuosta kolmenkymmenen kilometrin päästä, Imatran kylpylästä. Yksi yö, rajattomasti uintia ja muita aktiviteetteja ja hotelliaamupala, ei pitkiä ajomatkoja tai huolta tursuilevasta postilaatikosta tai tekemättömistä lumitöistä.

Meillä pitäisi varmaan olla jokin kanta-asiakaskortti Imatran kylpylään, käymme siellä uimassa kerran kuussa tai kahdessa. Ihana paikka pienten lasten perheille! Ellu on ihmetellyt hotellin puolta ja kysellyt, että voitaisiinko mennä sinne joskus yöksi. Nyt voitiin.


Olin niin rennoissa tunnelmissa, että kuvat jäivät melkein kokonaan ottamatta. Mutta hotelli oli ihana ja todella siisti, meillä oli Promenade-puolella huone, joka ei voinut olla kovin monta vuotta vanha. Huone oli tilava ja siellä oli jo ovellinen alkovi, jonne tytöt saatiin nukkumaan. Ja oli ihanan helppoa kipitellä kylpytakeissa suoraan suihkuille!

Kiva leikkipaikkakin löytyi, ja kahvila, josta näki altaille. Keilatakin olisi voinut, ja kesällä tai paremmilla talvikeleillä ulkoilla mahtavissa Saimaa-maisemissa.


Ajelimme perjantaina miehen töiden jälkeen Imatralle ja lauantaina puolen päivän jälkeen takaisin. Eli mahtavan ihanan rentouttava kylpylävisiitti ja vielä paljon aikaa olla kotonakin ja tehdä kotihommia mieli virkeänä. Mahtavaa. Seuraavaa reissuakin suunniteltiin jo, tuolla olisi mahtavaa olla kaksikin yötä kesällä tai syksyllä, vieressä on Saimaan lisäksi hieno Karhumäen frisbeegolfrata.


Ja kun Imatralla oltiin, käytimme tilaisuuden hyödyksi ja kävimme ihanassa ja pikkuruisessa Bella Napoli - ravintolassa, jossa Italiasta Suomeen muuttanut ravintoloitsija paistaa mahtavia pitsoja aitoitalialaisessa puu-uunissa. Todella herkullista! Käykää ihmeessä, jos Imatralla asioitte. Näitä herkkuja joutuu odottamaan hiukan pidempään kuin kebab-pitserioiden versioita, mutta se kyllä kannattaa.

 Kuvia kylpylästä löytää ihan kylpylän omilta sivuilta, kun niitä ei nyt täältä löytänyt.

Ps. Montakohan kertaa kirjoitin ihana tai mahtava? Kertonee tänhetkisestä olotilasta

4 kommenttia:

 1. Oi, vois joskus kyllä mennäkin :) Kiva kun on noin lähellä tuommonen paikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, mahtava paikka kyllä lasten kanssa!

   Poista
 2. No kuulostaa kyllä ihanalta ja mahtavalta! Miniloma tekisi terää minullekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, toivottavasti teillä on tilaa kalentereissa kevään aikana pienelle breikille!

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!