tiistai 2. tammikuuta 2018

Tulossa paras vuosi koskaan


Uusi vuosi, uudet kujeet!

Olen joka vuosi tehnyt jonkin uudenvuodenlupauksen, yleensä ne ovat pitäneet, joskus paremmin, joskus huonommin. Viime vuonna lupasin lukea enemmän kirjoja ja liikkua enemmän: liikuinkin läpi vuoden ainakin neljä tuntia viikossa ja luin noin 35 kirjaa. Se on paljon vähemmän kuin aikaan ennen lapsia, mutta paljon enemmän kuin Veenun syntymävuonna, silloin luin ehkä kaksi kirjaa joista toisen synnytyslaitoksella.

Lupauksessani miua avittivat kaksi kännykkään ladattua ohjelmaa, kirjojen merkkailuun Goodreads ja liikunnan HeiaHeia, jota olenkin käyttänyt enemmän tai vähemmän aktiivisesti jo useamman vuoden.

Tänä vuonna päätin tehdä enemmän sitä, mikä tekee miut ja perheeni  onnelliseksi. Jouduin ennen joulua ikävään erimielisyyteen erään ihmisen kanssa ja se sai miut miettimään, mikä tässä elämässä on miulle oikeasti tärkeää ja mihin aikaansa kannattaa käyttää. Huomasin käyttäneeni sitä viime vuosina monesti ihan väärin, asioihin, joilla miellytin toisia, mutta en itseäni.

 Aloittelen nyt bujoilua elämäni järjestämiseksi ja itseni voimaannuttamiseksi, ja teimme perheen kanssa listan asioista, joita tänä vuonna haluaisimme tehdä. Ensimmäiset askeleet ensimmäisten juttujen kokemiseksi on jo otettu, ja olen kyllä todella innoissani tästä vuodesta, ei ole mitään syytä siihen, miksi tästä ei voisi tulla paras vuosi koskaan!

Teittekö te uudenvuodenlupauksia? Millä mielin odotatte tätä vuotta? 

7 kommenttia:

 1. Goodreads on kyllä hyvä :) Itsekin oon tullut huomanneeksi, että ei sitä aikaa elämässä ole niin paljoa, että sitä huvittais käyttää ihan mihin vaan. Ja just tuo toisten miellyttäminen.. Miekin harjottelen sitä oman äänen esiin tuomista, eikä vaan aina niitä muita miellyttäviä asioita..

  Miun haaveet tälle vuodelle taitaa olla pienempi maha, ja oma koti :D Onneks edes toiseen noista voin jollain tapaa vaikuttaa, tai ainakin yrittää. Ja liikunnan kautta, koska en jaksa lähteä ruokanatseiluun, se nakertaa liikaa yhtä elämän iloista, syömistä ;) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, syöminen on yksi elämän suurista iloista. :D Itse olen yrittänyt asennoitua siihen, että tärkeintä ei ole vaa'an lukema vaan oma olo, se että jaksaa eikä ole kipuja tai jumeja. Mutta ei ole helppoa, valtavat (päänsisäiset) paineet olla 'rupsahtamatta' ja näyttää samalta kuin kaksikymppisenä (Juu ei onnistu) :D

   Poista
  2. Joo, nimenomaan ne päänsisäiset paineet! Mulla ainakin alkaa jo ryppyjä pukkaamaan, ei onnistu näyttää kakskymppiseltä enää :D

   Poista
 2. Ihana lista!:) Hyvää Uutta Vuotta!

  https://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kiva idea tuo listaus! Tuon voisi itsekin.
  Bujoilu on kyllä mukavaa! Nyt miulla on ollut siinä myös kalenteri mutta tänä vuonna kokeilen bujoa vaan kotona merkkailuun ja kalenteria sit aikataulutukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan, mihin tää miulla kehittyy. Ensin yrittelin vain bujoa, mutta siitä tulikin enemmän kalenteri, jossa on bujomaisia sivuja välissä ja lopussa. Pitää kehitellä kun näkee, miten homma lähtee toimimaan!

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!