sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Kevätverhot ja pöytäsuunnitelmia


Helmikuu, ensi kuun jälkeen on jo huhtikuu!

Vaikka lumiset puut ovatkin kauniita ja mäenlasku kivaa, niin en ole yhtään talvi-ihminen. Kun joulukoristeet oli siivottu pois, siirryin nyt heti perään kevätsisustukseen. Ostin uudet verhot H&M:stä, vaihdoin tyynynpäälliset ja ostimme tyttöjen kanssa muutaman uuden kasvin. Olohuone ja mieli piristyivät heti. 


Tänä viikonloppuna ollaan saatu nauttia auringosta molempina päivinä ja ulkoilimmekin paljon. Ja vaikka lumiset puut ja jääpuikot ovat kauniita, niin ei, en vaan kuitenkaan pidä tästä talvesta. Lisäsin Bucketlistillenikin talven viettämisen poissa Suomesta.

Seuravaa homma voisi olla tuon ruokapöydän tuunaaminen. Kymmenen vuotta ja kaksi lasta ovat jättäneet pöydän pintaan jälkensä ja jotain tarttis tehdä. Aluksi mietin kannen hiomista ja maalaamista, mutta ehkä kokeilemme dc-fixiä ensiksi. Tai katsotaan.

Joko teillä on kevättä rinnassa tai kodissa? 

4 kommenttia:

 1. Ihanan valoisa tunnelma teillä. <3 Mä tykkään kyllä talvesta - tai ainakin yritän keskittyä fiilistelemään sitä nyt kun se vielä on läsnä - mutta en voi kieltää, ettenkö odottaisi jo kevättäkin innolla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin yritän ihastella jääpuikkoja ja lumisia puita ja muuta, mutta on se hankalaa, kun aina on niin kylmä. Ja mie vihaan kylmää :D

   Poista
 2. Mä oon vähän samoilla fiiliksillä, joulun jälkeen vois tulla jo kevät:) Nämä pakkaset ja miljoonat vaatekerrokset voisin ilomielin vaihtaa lämpöön ja paljaisiin varpaisiin!
  Ihania kuvia ja mukavan keväinen tunnelma teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tuo valtava vaatteiden määrä on todella mieltä latistava! Kesällä on niin ihanaa kun voi vain lähteä ulos kengät jalassa ja lierihattu päässä.. Sitä odotellessa!

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!