perjantai 30. maaliskuuta 2018

Ihana pääsiäinen


'Äiti, nyt sinun pääsiäisesi on pelastettu', huokaisi Ellu tyytyväisenä kaupassa kun nostin perunanarsissin ostoskärriin tuoksuteltuamme sitä ensin. Tietyt asiat kuuluvat tiettyihin juhliin, ja miun pääsiäiseen ovat jo vuosia kuuluneet ihanat perunanarsissit. Tuo ihana tuoksu! Ostimme myös helmililjan, sekin on kaunis kevätkukka.


Tytöt maalasivat nuo puput (Ellu maalasi kasvot Veenunkin omalle) , ja koska Veenu on nykyään aikamoinen pupufani, löytyy hänen pupunsa milloin mistäkin. 'Pupu maalaa', muistaa Veenu kertoa.


Rairuohon sijaan kasvatimme tänä vuonna herneenversoja. Siihenkin olisi voinut laittaa tipuja keikkumaan, mutta ne jäivät hankkimatta. Ihan hauskoja nuo ovat onneksi noinkin.


Ellun viime vuonna maalaamille kipsimunille tehtiin taas pesä, muinakin Veenu kuljettaa ympäri taloa ja pyytää avaamaan niitä : nukketeatterissa yleisö sai pienet suklaamunat, ja ne ilmeisesti tekivät vaikutuksen ja Veenu toivoo näissäkin olevan suklaata. ;)


Tänä vuonna emme laitelleet kovin värikkäitä koristeita, vaan kukkia, pupuja ja useamman maljakollisen pajunoksia höyhenineen. Tällainen rauhallisempi tunnelma ja ihanat pääsiäisvapaat tulevat kovasti tarpeeseen viime aikojen sairastelujen, häslingin ja muun murheen jälkeen. Tai no, ainakin kuvissa rauhallisempi, tytöt pitävät huolen siitä, että meillä pitkäperjantaikin on tavallisen iloisenvauhdikas päivä. :D

Ihanaa pääsiäistä kaikille!

1 kommentti:

  1. Tiedätkö, perunanarsissista tulet aina mieleen sinä! Eli ei ihme, jos Ellukin tietää pääsiäisen pelastuneen perunanarsissin avulla!

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!