keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Kolme hyvää asiaa x 5

Sain Marialta Love Beyond Words - blogista ihanan haasteen, jossa piti pohtia elämän hyviä asioita. Ihanan positiivinen haaste, kiitos tästä! 

Kolme hyvää asiaa päivässäni

Näitähän riittää tänään! Aurinko paistaa ja askartelemme tänään virpomaoksia, Veenu liimasi oksaan silkkipaperia ja höyheniä ja Ellu teki silkkipaperista kukkia ja rusetteja. Taitavia likkoja! Saimme myös pari kaveria kylään aamupäivällä, se oli kivaa. Ruoka maistui myös Veenulle (ei itsestäänselvyys viime aikoina). Illalla on vielä treffit kaverin kanssa Reiman kanta-asiakasillassa.Kolme hyvää asiaa minussa 

Olen auttavainen, aktiivinen ja järjestelmällinen. Ja teen hyvää ruokaa. 

Kolme hyvää asiaa elämässäni

Perhe: kaksi ihanaa ja aktiivista pientä tyttöä, ja mies, jonka kanssa meillä on edelleen uskomattoman hyvä ja lämmin suhde, sekä koiramme. Lisäksi olemme kaikki perusterveitä, se on suunnaton onni. Ja miulla on ihania ystäviä ja äiti ja siskot, jotka auttavat meitä niin paljon kuin pystyvät.

Ja näitä hyviä asioita olisi vaikka kuinka paljon lisää, eli elämäni on kyllä todella hyvää.Kolme hyvää asiaa tänä vuonna 

Mainitsin aiemmin, että tänä vuonna on ollut valtavasti kaikkia vastoinkäymisiä, mutta on niitä hyviäkin juttuja vaikka kuinka paljon! Mies väitteli tohtoriksi ja sai loppuun pitkät opintonsa. Meillä on ollut ihanat pienet reissut Imatran kylpylään ja Tukholmaan. Mie olen päässyt kokeilemaan monta uutta liikuntalajia ja muutenkin saanut otettua vähän enemmän aikaa itselleni ilman valtavan huonoa omaatuntoa.


Kolme hyvää asiaa blogissani

Jaa-a. :D Olen viimeisen vuoden miettinyt, että lopetan blogin kirjoittamisen, mutta en sitten vain osaa. Haluaisin, että miulla olisi aikaa ja energiaa panostaa tähän enemmän, mutta ei vain ole: kuvien laatu erityisesti hävettää koska tiedän, että osaisin ottaa paljon parempiakin kuvia. Mutta, tässä blogissa ymmärretään, että asiat eivät ole mustavalkoisia, täällä ei saarnata.  Välillä vuodatan (miulla on sille oma tunnistekin sivupalkissa), mutta yleisvire on positiivinen: välillä on haasteita, mutta eivi###mitäpask##taas - manailuja täällä on harvemmin. Silti koen, että blogini on aito. En kerro kaikkea, koska jotkut asiat kuuluvat miun mielestä vain perheen sisälle tai lähimmille sukulaisille/ystäville, mutta en yritä peitelläkään mitään tai esittää sellaista, mitä en tai emme ole.Kiitos ihanasta haasteesta, Maria! Laitan tämän eteenpäin Iloa, eloa! - blogiin, josta nimensä mukaisesti varmaan löytyy hyvin helpolla ne elämän hyvät asiat.

Ihanaa pääsiäisen odotusta!


5 kommenttia:

 1. Elä sie lopeta ♥ Mie oon ajatellut, että blogi elää mukana elämässä aina sen hetkisen tilanteen mukaan. Joskus sitä kirjoittelee useammin, joskus harvemmin. Vaikka aikaa ja jaksamista ois vain harvoin, niin usein se myös kuitenkin antaa itselle jo paljon takaisin se harvoinkin kirjoittelu :)

  Ite tykkään eniten juurikin ns. arkiräpsyistä kuvina. Ne on elämänmakuisia ja mielenkiintoisia :)

  Kiitos haasteesta :)

  VastaaPoista
 2. Ei saa lopettaa �� blogisi on yksi parhaista joita seuraan, lapsiperheen arkea ja elämää. Kiitos siitä! En ole ennen mitään kommentoinut, mutta pitkään olen jo seurannut ��

  VastaaPoista
 3. Siinä oli paljon hyviä asioita. <3

  VastaaPoista
 4. Mä tykkään kyllä kovasti just sun kuvista, välillä kyllästyttää ne täydelliset kuvat joten nämä elämän makuiset on ihanaa vaihtelua!
  Ihania oksia ootte askarrellut!
  Ihanaa viikonloppua teille<3

  VastaaPoista
 5. Hei, kivaa että kerkesit tän tekemään❤️ Ja todellakaan et saa lopettaa blogin kirjoittamista, huii pois nuo ajatukset! 😘 Toki aina on hyvä pitää taukoja ettei tunnu liian pakkopullalle. Itsellekin olisi viikon some tauko hyväksi 😂

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!