maanantai 19. maaliskuuta 2018

She is back!


Saimme Veenun kotiin jo eilen, lääkärin pieneksi hämmästykseksi tulehdusarvot lähtivät laskemaan niin hyvin, ettei ollut syytä enää jäädä sairaalaan kun juotava maistui, ja hiukan ruokakin.

Kotiin palasi iloinen ja touhukas tyttö, mukanaan hiukan päälle viikon antibioottikuuri sairaalassa saadun suonensisäisen antibiootin jatkoksi. Homma on siis hyvin hoidossa, mutta tulevaisuus pelottaa hiukan : Veenu sairastui vakavasti salakavalasti ja ilman oireita tästä sairaudesta, joka hänellä sitten oli, joten periaatteessa kaikki lämmöt, ruokahaluttomuudet ja äkäilyt pitäisi tutkia näytteellä. Uusimisella on  50 prosentin todennäköisyys ja sen verran ikävä tuo sairaalakeikka oli, että toivomme kovasti Veenun kuuluvan siihen ei-uusivaan puolikkaaseen.

Itse vietin vain  yhden yön Veenun kanssa sairaalassa ja mies vietti toisen, mutta totesimme yhteen ääneen, että kylläpä on masentava ja ahdistava paikka. Hoito oli hyvää ja henkilökunta hyvin ystävällistä, leluja ja dvd:itä oli, mutta silti paikka oli kamala. Ja pelkkä ajatus arjen järjestämisestä (Ellun hoito, miehen työt) sairaalareissun pitkittymistä ajatellessa nosti kylmän hien otsalle. Nostan kyllä hattua kaikille sairaalaelämää eläville perheille ja lupaan ja vannon, että jos koskaan voimme jotakuta sitä showta elävää auttaa, niin autamme. Olen todella kiitollinen ystävistäni, jotka tsemppasivat puhelimen kautta ja tarjosivat apua.

Näillä mennään, parempaa ja tervettä kevättä odotellen!

5 kommenttia:

 1. Toivotaan, ettei uusiudu. Ja ymmärrän tuon tuntemuksen, että vaikka hlökunta on ystävällistä ja kaikki sujui lopulta hyvin, kokemus oli silti kamala. Ktse koin myöskin sairaalareissun kamalaksi pojan kohdalla.. Eiköhän siitäkin elinikäset traumat saatu.

  VastaaPoista
 2. Voi että, mulla oli mennyt ihan ohi teidän sairaalaan joutuminen. Ihanaa, että pääsitte jo pois:) Sairaala ei oo kyllä munkaan paikka, ei vaikka henkilökunta ja muut olis ihan ok. Toivotaan kovasti,että pääsette ilman uusiutumista eteenpäin.
  Niin ja toivotaan huomattavasti mukavampaa kevättä teille, mitä alkuvuosi on ollut<3

  VastaaPoista
 3. Ihana juttu, että Veenu pääsi kotio.♥ Onhan toi sairaalaelämä aika ankeaa. :/
  Nyt pidän peukut pystyssä, ettei enää uusiudu.

  VastaaPoista
 4. Onneksi sairaalareissu ei venynyt tuon pidemmäksi ja saitte jo tytön kotiin. Toivotaan kovasti ettei uusiudu. Ihanaa kevättä teidän perheelle! 💖

  VastaaPoista
 5. Onneksi sairaalareissu ei venynyt tuon pidemmäksi ja saitte jo tytön kotiin. Toivotaan kovasti ettei uusiudu. Ihanaa kevättä teidän perheelle! 💖

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!