tiistai 6. maaliskuuta 2018

Tyttöjen kevätvaatteet 2018Täällä kulunut viikko oli uskomattoman kylmä (jokaisena aamuna herätessä palkasta ainakin 23 astetta), mutta ihanan aurinkoinen. Ehkä se kevät joskus saapuu, paukkupakkasista huolimatta.


Toiveikkaana kaivoin esiin tyttöjen kevään ja kesän ulkovaatejemmat ja sovittelimme, että ovatko kokovalinnat menneet pieleen täysin vai vain osittain. Onneksi kaikki vaikuttivat sopivilta. Veenu käyttää nyt kokoja 86 ja 92, Ellu 116.


Likkojen softshelltakit ovat Racoonin, pipot ovat Metsolan ja Soman. Ulkohousuista molemmille löytyy hiukan paksummat henkselihousut (Veenulla Lenne, Ellulla Racoon)  ja vuorettomat olkaimettomat housut, jotka ovat HM:stä. Ne ovat olleet erittäin hyvät ja kestävät Ellulla aiempina vuosina, kahdenkympin housuissa on ollut erinomainen hinta-laatusuhde.

Myös Racoonin softshelleihin olen ollut aiemmin hyvin tyytyväinen, viime kesähän oli onneton ja Veenu käytti Racoonin haalaria huhtikuusta syyskuulle kontaten siinä pitkin pihoja ja puistoja. Jäljiksi tuli ainoastaan hiukan nyppyä vetoketjun reunoihin ja pari minijälkeä pyllyyn, ja haalari matkasi meiltä erittäin siistinä seuraavaan kotiin.


Kesäksi tytöille on ohuemmat takit: yläkuvassa sydäntakki on Veenun Racoon, ja se on itseasiassa Ellun vanha - myin sen kaverilleni ennen kuin Veenusta oli aavistusta ja lunastin sitten takaisin kun se jäi heiltä pieneksi ja Veenu syntyi. Kierrätys kunniaan! Alakuvan kukkatakki on Ellulle, se on henkkamaukkaa kirppikseltä. 'Kauppatakkeina' molemmille on Miniaturen mekkotakit. Soman pipon ja huivin lisäksi molemmille on ohuemmatkin pipot, Veenulle Lindexiltä ja Ellulle menee vielä pari kautta palvellut Naurava Nappi - blogin Lauran ompelema piposetti.


Takkien lisäksi tytöillä on myös haalarit, Name Iitin ihanat softshellit. Mietin hetken, että kehtaanko tilata tytöille samanlaiset haalarit, mutta miksi en sitten olisi kehdannut - tytöistä on kiva, jos heillä on samanlaisia vaatteita. Mitoitus on näissä aika reilu, Veenu on noin 85 senttiä pitkä ja hänellä on koon 86 haalari, se on niin reilu, että menee varmasti oikein hyvin syksyllä, samoin noin 116 senttisen Ellun 116cm - kokoinen haalari.

Näiden kamppeiden lisäksi on sitten vielä fleecetakit ja fleecehaalarit, kuravaatteet ja saappaat ja parit kengät: molemmille pitäisi kaivaa jemmoista ja/tai ostaa paksummat goretex-kengät alkukevääseen, lenkkarit loppukevään ulkoiluun ja tennarit siistimpään menoon ja kesäksi ulos.

Mutta, kenkiä ja Ellun rukkasia lukuunottamatta, tässä oltaisiin valmiina! Tule jo, kevät!

Joko teillä on kevätkamppeet mietitty? 


4 kommenttia:

 1. Ihania kyllä ♥♥ Jopa miekin hetken mietin noita haalareita, mutta sit aattelin jatkaa vielä pihistely-kirppislinjaa hetkisen aikaa :p Mutta on ne vaan niin ihanat :)
  Meillä vielä jotain pientä puuttuu. Ja se hienostelutakki, möh! Jos ei löydy niin pakko rueta metsästämään ihan oikeista kaupoista kans :D

  VastaaPoista
 2. Ihan mielettömän ihania vaatteita teidän tytöillä; en kestä!!! Niin söpöjä<3 Mulla puuttuu edelleen Nuutin takki, miks oon saanut päähäni haluta takin mitä ei varmaan oo missään edes myynnissä?! Niin ja noita kauppatakkeja uupuu meiltä.
  Mutta siis kevättä nyt vaan vauhdilla kehiin:)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania ulkovaatteita taas! Sinulla on tämä homma hanskassa niin visuaalisesti kuin käytännönläheisestikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ostin jo alkutalvesta viiime vuonna Bonskulle keltaisen välikausihaalarin, kun sopiva tuli vastaan. Toivon todella, että se sopii edelleen, sillä se on kokoa pienempi kuin nykyinen toppahaalari..

   Poista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!