maanantai 23. huhtikuuta 2018

Lapsimessut 2018


Terveiset Lapsimessuilta!

Vietimme parin ystäväni kanssa mukavan sunnuntaipäivän Helsingin messukeskuksessa Lapsimessuilla. Ihana rauha ja hiljaisuus junassa ('Ethän vain ottanut meille paikkoja leikkivaunusta?') ja sitten messuilla kiertelyä ihan omassa hyvässä seurassa, pareittain ja porukalla. Kovin erilaista kuin viime vuonna, jolloin olimme messuilla koko perhe ja leikimme leikkipaikoilla ja katsoimme esityksiä!

Lumoan
Poopua
Soma original


Ostokset jäivät pariin legginsseihin tytöille. Moni miettii, kannattaako messuille lähteä sunnuntaina, onko siellä enää mitään - kyllä siellä on, valtavan hyvin, mutta koot 110-122 tuntuivat olevan aika lopussa usealla pisteellä, joten ostokset jäivät hiukan vajavaisiksi. Alennukset messuilla olivat yleensä noin - 20%, ja sitten oli tietysti messuilla lanseerattuja uutuuksia ja edullisia poistorekkejä. Name Itillä myytiin kevään ihania ulkovaatteita - 30% hintaan.

Lumoanilla kävin sovittelemassa paria ihanaa mekkoa, nyt odottelen jotain sopivaa tilaisuutta (teko)syyksi mekon ostoon. Poopualta odottelen noita kauniita poronnahkaisia kenkärusetteja aikuisten koossa ja Somalta kävin rukoilemassa, että he laajentaisivat kauniiden tossujensa kokovalikoimaa hiukan suurempiinkin kokoihin. En kai voi olla ainoa, joka haluaa ostaa kokoa 30 käyttävälle lapselleen tossut? Toivottavasti näitä pian tulisi isompana, olisivat kyllä niin kauniit kerhon lisäksi juhlissakin!

Melli Ecodesign
Ommellinen


Lapsille olisi taas ollut messuilla paljon tekemistä, mutta itse jätin ne nyt tutkimatta, koska olen ilmeisesti yli-ikäinen ja kokoinen muumitaloihin ja autoradalle. :D Lapsille olisi ollut katseltavaa myös Eläinexpossa, joita vietettiin messukeskuksessa samaan aikaan.

Messuilla oli kiva kierrellä ja oli hauska päästä taas tutustumaan uusiin merkkeihin, uutuustuotteisiin ja pienyrittäjiin. Sunnuntaina ostosten teko oli helppoa, jonoa ei ollut oikein missään, vaikka ihmisiä liikkeellä olikin: ilmeisesti himoshoppaaja olivat asioineet paikalla jo perjantaina tai lauantaina, ja nyt sunnuntaina liikkeellä oli enemmän yhteistä aikaa viettäviä lapsiperheitä.

Ensi vuonna sitten taas koko perheen voimin!

Messukeskus tarjosi messulippuni 

2 kommenttia:

  1. Mä olin pikaiseen messuilla, yksin. Lapsi oli kipeä niin ei toisena päivänä menty, jolloin oli tarkoitus mennä koko perheen kanssa.

    Sunnuntaisin on kyllä hyviä erikoistarjouksia, mutta tosiaan ei välttämättä niitä kokoja enää ole jäljellä.

    VastaaPoista
  2. Me oltiin lauantain ihmis vilinässä, mutta hyvin sinnekin sekaan mahtui, eikä ahdistanutkaan kun oltiin vain aikuisten kesken liikkeellä! Noita tossuja mäkin toivoin isommassa koossa!:)

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!