torstai 12. huhtikuuta 2018

Lapsimessut lähestyvät

Lapsimessut tulevat taas! Tarjouksia, esittelijöitä ja esiintyjiä, arvontoja, maistiaisia, näytteitä, leikkialueita ja (viime vuonna Gugguun) turvamiehiä. Mahtava tilaisuus päästä näkemään uutuuksia ja tutustumaan tarvikkeisiin ja tuotteisiin, joita omalla kotipaikkakunnalla ei ehkä myydä.


Viime vuonna olimme messuilemassa koko perhe. Olihan se aikamoinen kokemus, ja Ellu muistelee sitä edelleen ihastuneena. Näimme vaikka mitä esityksiä kahden päivän messuvisiittimme aikana, hän pääsi leikkimään, askartelemaan, tekemään pinssejä ja koristelemaan pipareita, käymään paloautossa ja vaikka mitä muuta. Eli messut ovat lapsellekin mahtava paikka, eivät vain lastenvaatteisiin ja - tarvikkeisiin hurahtaneelle äidille.

Tänä vuonna lähden messuille kahdestaan ystäväni kanssa, paikan päällä on tarkoitus moikata myös kauempana asuvia ystäviä, jotka hekin saapuvat silloin Helsinkiin. Hauska päästä kokemaan messut myös näin aikuisporukassa. Odotan kiertelyä ja katselua, ja mielessäni on kyllä muutama piste, jossa ehdottomasti on käytävä : Papu,  Kaiko, PompdeLux ja  Lumoan kiinnostavat kovasti, samoin Metsola, Melli Ecodesign ja Name It. Nokian Neulomo on myös messuilla, jännittävää - olen itse pitänyt heidän vaatteistaan, ja nyt olisi tarjolla jotain lapsillekin.  Kirpunkodin aakkostaulu ja Hammaskeijun ksylitolipastillit ovat myös ostoslistalla, ja varmaan eri esittelijöitä tulee ostettua tarjouksesta jokin kirja tai peli tytöille tuomisiksi. Erityisesti miua kiinnostaa Tunteiden kirjasto, josta olen kuullut paljon kehuja.


Tavaroihin tutustumisen lisäksi oli mukava tutustua erilaisiin kotimaan matkailumahdollisuuksiin, messuilla saimme viime vuonna kipinän lähteä Muumimuseoon, joka avautui Tampereelle. Tänä vuonna miua kiinnostavat erityisesti  Itä-Viron esittelypiste  ja Muumimaailman piste, sekä Hoplop, jonka kanta-asiakkaita olemme. Niin kuin kyllä sen Muumimaailmankin, edessä on neljäs visiittikesä putkeen.Mutta! Lähde sinäkin messuille, arvon nimittäin tätä kautta yhden lipun Lapsimessuille, jotka pidetään Helsingin messukeskuksessa 20.-22.4. Olet mukana arvonnassa kommentoimalla tähän postaukseen jotakin, mikä siua on tänään ilahduttanut - sekä sähköpostiosoitteesi, että saan siuhun yhteyden lipun toimitusta varten. Edit. Arvonta päättynyt!!!

Arvonnassa lipun voitti Ennuliini, onnittelut! Laitan sinulle sähköpostin tulemaan.

Yhteistyössä Messukeskus. 

12 kommenttia:

 1. Hih! Vaikka meillä on ristiäiset tuolloin lauantaina, ja perjantaikin on buukattu, niin onhan tuossa tuo sunnuntai aikaa ;) Joten mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja tänään on ilahduttanut se, että poika on nukkunut nyt parin tunnin verran, kun lähipäivinä mennyt ehkä vajaa 30min pätkissä.. syyn tiedätkin ;) ja meiliossa tepazu@gmail.com.

   Poista
 2. Tänään ilahdutti hyvä koulutus ja auringonpaiste. minni84@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Oma poikani ilahduttaa ihan jokapäivä �� myös ihana ulkoiluilma ilahdutti kun käytiin vaunuilemassa.
  jonna.tiittanen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 4. Lapset ilahduttavat joka päivä, ja heitä tahtoisin ilahduttaa viemällä Lapsimessuille. :)
  piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Aurinko ja lapsen ilo metsäretkellä :) juulia.bee@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Herkullinen lounas Sandrossa mieheni ja 6kk tyttäremme kanssa :) stparvia@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Ai vitsi mäkin oon lähdössä ekaa kertaa ikinä noille messuille. Ja kiinostuksen kohteet näyttää aika samalta kuin sulla:) Mä oon lähdössä kahden kaverin kanssa joten lapsivapaata tiedossa! Vaikka katsoin kanssa, että tuola olis kyllä vaikka ja mitä kivaa lapsille!
  Mukava arvonnassa!!

  VastaaPoista
 8. Aurinko on ilahduttanut tänään ja kevään ensimmäinen ulkona syöty jätski.
  ennuliini@luukku.com

  VastaaPoista
 9. Tänään pistin ensimmäistä kertaa lenkkarit jalkaan ja nilkkurit sai jäädä kaappiin, toivottavasti jo lopullisesti. Tulipa ihanan keväinen ja kevyt olo! :) Mukana arvonnassa! 3rikatms(at)gmail.com

  VastaaPoista
 10. Lämmin ja aurinkoinen sää! :)
  sirkkulitm@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Lasten riemu kauniissa kevät säässä <3
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!