tiistai 3. huhtikuuta 2018

Yllätysyllätys, Frozen - synttärit


Olihan ne meilläkin sitten, varmaan blogimaailman miljoonannet Frozen-synttärit. Tytär toivoo ja vanhemmat tietysti toteuttavat. Oli kyllä ihanan hyytävät juhlat - extrajännitystä saatiin säästä, lunta satoi koko päivän vaakatasossa kuin Arendelissa ikään.


Tarjottavien kanssa mentiin helpolla. Leivoimme vain valkosuklaajuustokakun, marenkeja ja pipareita, lisäksi oli kaupan pakastepitsaa ja pasteijoita, sipsiä ja dippikasviksia, rypäleitä, pakastealtaan suklaakierteitä ja karkkia. Olin omasta mielestäni näppärä ja jaoin karkit ja pari piparia valmiiksi muffinivuokiin, joista jokaisessa oli lapsen nimi : parille pienemmälle olin korvannut karkit jogurttirusinoilla ja maissinaksuilla ja tämä oli aika näppärä muffinsien korvike.


Tuunasin lasit teemaan sopivaksi, levitin niihin hiukan liimaa ja Tigerissa talvella myytyä koristelunta. Ja tietysti tarjolla oli myös frozeninsinistä mehu-sprite-kivennäisvesi - juomaa tavismehun, maidon ja limsan lisäksi.


Ohjelmana (koska kyllä, lastenjuhlissa on oltava ohjelmaa, joko tutustuttamaan ujostelevat lapset toisiinsa tai hillitsemään sekopäisenä juoksevaa hunnilaumaa) meillä oli jääpatsasleikkiä, ongintaa, nauhan seuraamista aarteen (helmien) luo ja korujen tekemistä. Lisäksi lapset tietysti leikkivät leluilla ja piilosta (onneksi oltiin kuurattu myös sänkyjen aluset pääsiäissiivouksessa). Parasta taisi olla syömisen jälkeen tyhjentää omatoimisesti sipsikulhoa ja leikkiä eväsretkeä mitä mystisemmissä osissa taloa. Illalla löysin vessan pöydältä marengin.

Onginta oli muuten lapsista ihan huippujuttu : kaikki saivat yllätykseksi tarraliuskan, mutta ensimmäiseksi jokainen onki ylös mieheni 'haisevan' villasukan. Se vitsi ei vanhentunut missään kohtaa, vaan lapset räkättivät melkein pissatulehdus housuissa joka kerran, kun ämpäristä paljasti jättimäinen harmaa villasukka, joka 'haisi ihan kamalalta, yhhyh'.


Ellu oli tietenkin Elsa ja Veenu Anna. Miun lapsuudessani maalla ei järjestetty tällaisia naamiaisjuhlia, ja olin ehkä hiukan kade työhuoneen pöydän alla sipsejä mussuttaville prinsessoille. 

'Oli niin ihanat synttärit. Parasta se oli se villasukka.'  Myös seuraavista juhlista haaveiltiin jo - onneksi vappuun ei ole pitkä aika. 

3 kommenttia:

  1. Oi miten ihanat synttärit ja prinsessoita! 😍👗👌

    VastaaPoista
  2. Ihanat juhlat ootte järjestänyt!! Ja niin suloisia kaikki nuo tarjottavat ja tytöt tietty! Frozen on kyllä mukavan helppo teema järjestää juhlia:)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanat juhlat varmasti! Voin kuvitella pienten innon siitä haisevasta villasukasta! Jotenkin se toisto vaan tehostaa hupia. :D Ja tosiaan, osui ilmeisen sopiva sää Frozen-synttäreille! Paljon epäuskottavampaa vaikkapa kesällä.

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!