lauantai 12. toukokuuta 2018

Kreetalla

Terveiset Kreetalta!

Oi miten ihanaa meillä täällä onkaan. Hotelli on kiva, lento sujui Veenunkin kannalta kivasti (kiitos äidin noin neljän kilon painoisen eväs- ja touhupussin) ja Ellu oli niin cool kuin olisi lennellyt lentokoneessa joka päivä. Sää suosii, hotelli on ihana ja akkuja on jo parissa päivässä ladattu antaumuksella.Helpotimme muuten lennolle lähtöä yöpymällä edellisen yön valmiiksi Helsinki-Vantaan lentoasemalla Glo Hotel Airportissa. Ihana hotelli ja rauhallinen huone, josta olimme hissillä parissa minuutissa lähtöselvityksessä. Aamulento oli aika aikainen, niin oli mahtavaa, kun lapset saivat nukkua pidempään. Huoneen hintaan kuuluvan aamiaisen sai nauttia joka hotellilla tai turvatarkastuksen jälkeen lähtöportin kupeessa, joten kaikki meni hyvin ja sujuvasti lastenkin kanssa.


Tietenkin missaamme nyt Suomen upeat lämpimät kevätsäät, mutta emme valita, täälläkin on ihana ilma ja kaikki kukat kukkivat upeimmillaan. Tytöt ovat metsästäneet riemuissaan simpukoita rannalta ja tehneet hiekkakakkuja, olemme ajelleet paikallisbusseilla, kävelleet paljon ja käyneet Hanian vanhassa satamassa katsomassa majakkaa.


Tytöt ovat olleet oikein reippaita reissunaisia: Veenulle ruokailut ovat olleet vähän hankalia kun kaikki on uutta, mutta muuten on mennyt hyvin - ja tänään alkoivat syömisetkin jo sujua paremmin. Ellu on imenyt kaikkea uutta tietoa ja opetellut innoissaan englantia ja kreikkaa (ravintolassa hän yllätti miut sanomalla no, thank you, vaikka sitä ei ole hänelle opetettu. 'No mie tiesin, että no on ei ja thank you kiitos, niin no, thank you on sitten ei kiitos.') joten oli kyllä mahtava päätös lähteä matkoille juuri nyt, vaikka Veenu vielä aika pieni onkin.Ah. Ihanaa. Ehkä jäämme pysyvästi tänne.

1 kommentti:

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!