torstai 7. helmikuuta 2019

Viisi arkipäivän syytä onnellisuuteen

Joskus on vaikea nähdä arjen pieniä hyviä asioita, mutta ovathan ne tietysti olemassa. Viime vuonna listasin parin kuukauden ajan joka päivä jonkin pienen asian, josta olin kiitollinen - aluksi homma oli vaikeaa, mutta opetti ajattelemaan positiivisemmin ja pian niitä hyviä, pieniä asioita tuli mieleen ihan ropisemalla.

Tämä muistui mieleen, kun Ulla oli kirjoittanut viidestä syystä onnellisuuteen juuri nyt. Postaus oli miusta niin ihana, että matkin sen nyt tänne!

Viisi pientä arjen asiaa, jotka toivat miulle onnea tänään :

1. Ystävät

No okei, ystävät ovat valtavan iso asia, mutta ystävyyden teot voivat olla pieniä ja jopa arkisia, mutta silti suuria. Tänään yksi ystäväni ruokki miut ja tytöt, toisen kanssa suunniteltiin tulevia treffejä, kolmannen kanssa mietittiin sisustukseen sopivaa diffuuseria ja neljännen kanssa jotain muuta. Elämässäni on ihan älyttömän mahtavia, fiksuja naisia.2. Kirpputori

Mie rakastan kirppiksiä, olen aina rakastanut. Yläkoululaisena ostin niiltä kirjoja ja sisustustavaraa, myöhemmin vaatteita, sittemmin tavaroita ja vaatteita lapsille. Nykyään kun tyttöjen vaatekoot eivät enää vaihdu ihan koko ajan, en läheskään aina löydä kirppikseltä mitään, mutta kiertely on silti mukavaa. Tänään löysin lyhdyn, villapohjalliset, paidan itselleni ja saippuatelineen, yhteensä 5,5e. Kukkaro kiittää ja luontoa säästyy..3. Henkarit

Tytöillä oli liian vähän henkareita. Laitoin ostoilmoituksen Facebookiin ja vaihdoinkin jo seuraavana päivänä kasan juuri oikeanlaisia henkareita vehnäjauhoihin ja suklaalevyyn. Tykkään, että koti on järjestyksessä ja kaikelle on paikka, silloin siivoaminen onnistuu juuri ja juuri tällaiselta siivouksen vihaajaltakin.


4. Mies tuli kotiin työmatkalta

Sen jälkeen kun Veenu syntyi, olen ollut aina huolissani, jos mies ajaa pitkää matkaa yksin tai lapset kyydissään. Jos joku rekka ajaa heitä päin ja menetän koko perheeni  jos mies nukahtaa työmatkalla rattiin ja ajaa ojaan, tai törmää hirveen? Olin onnellinen ja kiitollinen, kun siippa palasi illalla takaisin kotiin.

5. Barbin kengät

Prismassa oli Hasbron Disney Princess - nukeille sopivia vaatteita ja kenkiä! Näillä prinsessoilla on vähän isompi jalka kuin tavan barbeilla, joten parilta prinsessaltamme puuttuu kengät. Nyt niitä sitten saa! Emme vielä ostaneet, mutta pelkkä tieto lämmitti. Jee, Elsakin saa vihdoin uudet kengät, vaikkakin sitten Tuhkimolta.Ja tietysti olin onnellinen miehestä, lapsista, koirasta, terveydestä, omasta kodista ja vaikka mistä muusta. Mutta tällaisista pienistä arjen jutuista tänään.

Mistä sinä olet ollut viime aikoina onnellinen? 

1 kommentti:

  1. Ihania onnenaiheita! Minä olen ollut onnellinen tietysti uudesta kodista, toimivista itkuhälyttimistä, Bonskun ihanista leikeistä, Tintin suloisesta jokeltelusta ja hymyistä, siitä hetkestä kun pääsee yksin blogin ääreen ja hiihtämisestä.

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!