torstai 18. huhtikuuta 2019

Betonia ja kipsiä pääsiäiseen


Olin pari viikkoa sitten askarteluillassa, jossa tehtiin pieniä sisustusjuttuja kipsinauhasta.  Pääsiäistä silmällä pitäen tein jättimäisen munanpuolikkaan ja pari pienempää, ja niistä tulikin kivat paikat pääsiäisasetelmalle ja tyttöjen rairuohoille. Meillä ei ole tänä vuonna erityisempiä pääsiäissuunnitelmia, tai mitä nyt olemme päättäneet olla tulematta kipeiksi, että saisimme pääsiäispäivät löllötellä perheen kesken, syödä hyvin ja ulkoilla paljon. Sunnuntaina tytöt saavat kartan kanssa etsiä munia, ja ai että sitä onkin jo odotettu! Lisäksi aiomme tavata ystäviä, ja syödä runsain mitoin niitä suklaamunia. Ja mämmiä. 


Viime sunnuntaina olimme palmusunnuntain lastenmessussa, Ellu aloitti jokin aika sitten pikkukuorossa laulamisen ja he esiintyivät. Ja se oli niin suloista ja kaunista! Kappaleena oli ihana 'kaikki saamme kasvaa Jumalan lapsina, tarvitse ei kantaa huolia murheita - -' . Se oli oikein kiva pääsiäisen aloitus. Meillä kävi myös virpojia, mm. pinkki pupu naapurista ja erityisen suloinen pääsiäiskala. Ellua ei ole toistaiseksi kiinnostanut virpoa muita kuin isovanhempia, katsotaan, muuttuuko mieli ensi vuonna.


Tänä vuonna keksin vihdoin hyvät astiat rairuohoille, 'munankuorissa' olevien pikkuruukkujen lisäksi kylvimme ruohoa myös kesällä tekemiini betoniruukkuihin. Ruoho on kasvanut näissä oikein tukevasti. Tuon pyöreällä tarjottimella olevan pupun olen tehnyt eräällä betonikurssilla, olisi hauska löytää kotiinkin pupumuotti, että voisin tehdä parit puput lisää.


Tyttöjen avoimessa päiväkodissa askartelemat tipupurkit ovat myös aika hauskat pääsiäiskoristeet, samoin virpojien tuomat oksat. Hiukan erilainen värimaailma kuin meidän muissa koristeissa. ;) Joskus kieltämättä mietin, että pitäisikö käyttää sisustuksessa tai ainakin juhlissa enemmän värejä, mutta eipä tyttöjäkään ole tuntunut luonnonmukaisempi tyyli haittaavan.

Jos tekin tykkäätte kipsistä, betonista ja muusta tällaisesta, niin kannattaa ottaa Instagramista seurantaan nimimerkki Fabriikin verstas. Yrityksen takana häärivä Hanna-Kaisa järjestää yhden illan kursseja mm. kipsiaskarteluista ja betonitöistä, ja myy kaikkea pientä ihanaa sisustustarviketta.

Keittiössä roikkuva opetustaulukin näyttää sopivan oikein hyvin pääsiäiseen 


Ihanaa ja rentouttavaa pääsiäistä teille kaikille ! 

2 kommenttia:

 1. Ihanat pääsiäiskoristelut jälleen kerran! Huomaan jotenkin odottavani sinulta aina pääsiäiskoristeita. Mitenköhän sinä aina yhdistyt mielessäni perunanarsissiin ja pääsiäiskoristeisiin? Ehkä olen alkanut seurata blogiasi pääsiäisen aikaan!

  Meillä tietysti pääsiäiskoristeetkin ovat riemunkirjavia, mutta kyllä nuo sinun asetelmasi ovat sitten kauniita.

  VastaaPoista
 2. Haluan jakaa ihanan todistukseni siitä, miten sain takaisin mieheni elämäni takaisin, haluan kertoa maailman ihmisille, että verkossa on todellinen oikeinkirjoitin, ja se on voimakas ja aito, Hänen nimensä on Baba Wale Wiseman, hän auttoi Olen hiljattain yhdistänyt suhdettani mieheni kanssa, joka kaatoi minut, kun otin yhteyttä Wisemaniin, hän heitti minulle rakkauden loitsun minulle ja miehelleni, joka sanoi, ettei hänellä ole mitään tekemistä minun kanssani. Jokaiselle, joka lukee tätä artikkelia ja tarvitsee apua, Wiseman voi myös tarjota kaikenlaista apua, kuten avioliiton yhdistämistä ja suhdetta, kaikkien sairauksien hoitoa, tuomioistuimen tapauksia, raskauden oikeinkirjoitusta, olemme nyt erittäin tyytyväisiä itseemme. Wiseman saa hänet ymmärtämään, kuinka paljon me rakastamme ja tarvitsemme toisiamme. Tämä mies on todellinen ja hyvä. Hän voi myös auttaa sinua korjaamaan rikkoutuneet suhteet. Minulla oli mieheni takaisin! Se oli kuin ihme! Meillä ei ole avioliittoon liittyvää neuvontaa, ja me teemme hyvin, rakkauselämässämme. Ota yhteyttä tähän suuren miehen kanssa, jos sinulla on ongelmia kestävän ratkaisun kanssa
  sähköpostitse: babawalewiseman01@gmail.com
  WhatsApp: +2348129806153

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit piristävät päivääni!